Visie Headhuntersteam

Ieder bedrijf en iedere afdeling heeft een eigen cultuur. Een cultuur die mede bepalend is voor het succes van het bedrijf of afdeling. Een optimale relatie geeft optimale resultaten. Kortom tussen werkgever en werknemer moet het 'klikken' om de juiste resultaten te bereiken.
Naast harde criteria screent Headhuntersteam kandidaten daarom ook op basis van competenties/gedrag. Via een eigen ontwikkelde methodiek worden competenties en gedrag zo nauwkeurig mogelijk in kaart gebracht en inzichtelijk gemaakt zowel voor kandidaat als opdrachtgever. Waardevolle informatie voor alle partijen om te komen tot een geslaagde match en een succesvolle kandidaat in de functie.

Onze organisatie kan worden gekenmerkt als betrokken, kritisch en proactief. Kenmerken die zich vertalen in: serieuze interesse in mensen, scherpe analyse in ambities en personele vraagstukken van opdrachtgevers en 'last but not least' een snelle effectieve marktgerichte werkwijze. Vanzelfsprekend is discretie gewaarborgd.
Een overzicht aan van onze diensten treft u aan onder de knop Diensten in het hoofdscherm.

Uw vacatures kunnen uiteraard ook anoniem, zonder dat uw bedrijf in eerste instantie wordt genoemd, worden behandeld.

Ook kunt u zelf uw vacatures op onze site managen. U krijgt dan een eigen inlogcode en bepaalt verder zelf de inhoud van uw vacature. Reagerende kandidaten worden dan zonder onze tussenkomst naar u gemaild. Informeer naar deze mogelijkheid bij een van onze vestigingen.

Succesvol matchen

Ons succes is bewezen: in 96% van de gemaakte matches werkt de kandidaat na een jaar nog altijd in volle tevredenheid bij onze relatie.

Opdrachtgevers

Alle opdrachtgevers »

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies