SollicitatieU reageert op de de volgende vacature: Assistent Accountant Controlepraktijk
Vacature referentie: JA-2017.09/ASACCO


Naam
Emailadres
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Opleiding
Richting
Uw cv:
Ontvanger: m.hajema@headhuntersteam.nl
Uw motivatie:

Assistent Accountant Controlepraktijk

Bedrijfsprofiel

Baker Tilly Berk is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory.
Er wordt door de verschillende afdelingen intensief samengewerkt, waardoor medewerkers zich op een breder vlak ontwikkelen.

Bedrijfscultuur

Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé. Overuren worden zoveel mogelijk beperkt. Toch gemaakte overuren in het drukke seizoen kunnen worden gecompenseerd in de rustigere periode of kunnen worden uitbetaald. U krijgt alle ruimte voor uw persoonlijke ontwikkeling en een professionele groei. De cultuur kan tevens omschreven worden als open en informeel.

Functieomschrijving

Als Assistent Accountant in de Controlepraktijk bent u altijd betrokken bij uw klanten. U spreekt de klant vaak persoonlijk en adviseert hen zelfstandig.
In samenwerking met de Opdrachtleider verricht u uiteenlopende accountancywerkzaamheden voor uw klanten. Deze werkzaamheden bestaan met name uit het controleren van jaarrekeningposten. In uw contacten met uw klanten signaleert u additionele behoeften waar u snel en adequaat op in kunt spelen.
Het betreft een afwisselende functie waarin u kwalitatief hoogstaande diensten verricht op een kleinschalige, regionale vestiging. Door kantoor overschrijdende samenwerking zult u een collegiaal netwerk opbouwen met collega’s van andere kantoren en specialismen.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie voldoet u aan het volgende profiel:
• Afgeronde HBO of WO opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie
• Bezig met de RA opleiding
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

Competenties:
• Ondernemend ingesteld
• Communicatief vaardig
• Analytisch sterk
• Dienstverlenende instelling

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies