SollicitatieU reageert op de de volgende vacature: Sales Engineer aandrijftechniek
Vacature referentie: OS/2017/61


Naam
Emailadres
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Opleiding
Richting
Uw cv:
Ontvanger: o.smeding@headhuntersteam.nl
Uw motivatie:

Sales Engineer aandrijftechniek

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een technische groothandel en producent met meer dan 350 vestigingen en 7500 werknemers verspreid over 21 landen. Onze opdrachtgever biedt innovatieve en kostenbesparende totaaloplossingen aan in verschillende branches.

Bedrijfscultuur

Medewerkers gaan positief kritisch met elkaar om waarbij ambitie, energie en potentie gezien worden. Naast goede arbeidsvoorwaarden in materiële zin zijn er volop (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden in persoonlijke en management ontwikkelingsprogramma's.

Functieomschrijving

Als Sales Engineer met specialisme aandrijftechniek ben je verantwoordelijk voor de vooraf besproken commerciële doelstellingen. In deze functie maak je (in samenspraak met de Salesmanager) jaarlijks een omzetprognose en analyse van jouw markt. Vervolgens ga je vanuit dit plan uitvoering geven aan jouw commerciële activiteiten.

Bij bestaande en nieuw binnen te halen klanten introduceer je technische productoplossingen bestaande uit componenten of gehele systemen. In deze functie ligt de nadruk primair op jouw commerciële vaardigheden, kennis en inzicht. In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Buitendienst.
Jouw werkweek zal voor 75% van de tijd bestaan uit het doen van klantenbezoeken en de overige tijd ben je op kantoor aanwezig voor uitwerking en opvolging van jouw gemaakte afspraken en advisering.

De ideale kandidaat heeft een afgeronde Bachelor in technisch/commerciële richting. Je beschikt over een goede dosis ambitie, communiceert vlot en houd van veel regelvrijheid en autonomie in jouw werkzaamheden.

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau in commerciële richting
• Minimaal 3 jaren sales-ervaring

Competenties:
• Servicegerichte instelling
• Enthousiaste verbinder
• Analytisch sterk
• Flexibel ingesteld

Met onze opdrachtgever zijn we een uitdrukkelijke samenwerking aangegaan waarbij acquisitie van derden niet gewenst is. Aan toegezonden CV’s door derden kunnen geen rechten ontleend worden en worden als ons eigendom beschouwd.

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies