SollicitatieU reageert op de de volgende vacature: Projectleider W installatie (kleine projecten)
Vacature referentie: BB-WTBS13-WI


Naam
Emailadres
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Opleiding
Richting
Uw cv:
Ontvanger: b.buchi@headhuntersteam.nl
Uw motivatie:

Projectleider W installatie (kleine projecten)

Bedrijfsprofiel

Van Dorp is een totaalinstallateur met vestigingen door het gehele land. Zij geloven in een regionale aanpak, gericht op de lokale cultuur van de regio. Zodoende dat elke vestiging autonoom werkt. De organisatie telt zo'n 1000 medewerkers die met elkaar werken aan ontwerp, realisatie en beheer van gebouw gebonden installaties.

De vestiging Van Dorp in Leiden werkt nauw samen met de vestiging in Zoetermeer en bedient de klanten in Leiden en omgeving. Zij werken dagelijks met circa 30 medewerkers aan uitdagende serviceprojecten, voornamelijk rechtstreeks voor opdrachtgevers. Van Dorp besteed ruim aandacht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en vanuit de Van Dorp academie is er een breed scala aan opleidingen en cursussen beschikbaar die bijdragen aan de bekwaamheid van de medewerkers, in het continu veranderende werkveld.

Functieomschrijving

Als Projectleider fungeert u zelfstandig waarbij u de klanten rechtstreeks of samen met de Technisch Beheerders voorziet van passende offertes en zorg draagt voor de realisatie van de werkzaamheden bij vaste klanten. Hierbij bent u de leidinggevende van installatietechnische projecten, van aanvraag tot en met de oplevering en de nazorg. Een belangrijk onderdeel is daarom ook het relatiebeheer, zodat hier vervolg opdrachten uit kunnen komen. U bent daarom assertief en u bent commercieel ingesteld.

Voor de klussen bent u verantwoordelijk voor het bestellen van de benodigde materialen bij diverse leveranciers. Tevens bent u verantwoordelijk voor het toezien op en de naleving van voorschriften en procedures op het gebied van KVGM. Naast het bedienen van de klanten stuurt u ook het eigen personeel aan. Naast het op coachende wijze aansturen van 4 tot 6 monteurs, voert u ook personeelsgesprekken met hen.

Functie-eisen

Wanneer u voldoet aan het onderstaande profiel komen we graag met u in contact.
• Afgeronde MTS of HTS Werktuigbouw of installatietechniek
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Assertief
• Zelfstandig
• Klantvriendelijk

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies