SollicitatieU reageert op de de volgende vacature: Werkvoorbereider Bouw
Vacature referentie: TS/02-18/WVB


Naam
Emailadres
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Opleiding
Richting
Uw cv:
Ontvanger: t.vandersluis@headhuntersteam.nl
Uw motivatie:

Werkvoorbereider Bouw

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het realiseren van bedrijfshuisvesting voor ondernemers. Zij begeleiden het proces van planontwikkeling tot en met de uitvoering van de bouw. Dit doen zij in samenwerking met de opdrachtgever, architect en de installateur.

Bedrijfscultuur

De organisatie biedt een prettige, sociale en informele werkomgeving. Je komt te werken binnen een enthousiast team. Binnen de organisatie is er de ruimte om je te blijven ontwikkelen en zijn er doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider heb je een grote verantwoordelijkheid in de werkvoorbereiding van projecten. Je bent de schakel van verkoop naar project en verantwoordelijk voor de inhoudelijke details waaronder inkoop, planning en verzorgen van benodigde bouwfaciliteiten.

In deze rol neem je kennis van het bestek, tekeningen en de werkbegroting. Je controleert en coördineert onder andere het tekenwerk, alsmede het opstellen van het roulatieschema. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een projectkwaliteitsplan, veiligheids- en gezondheidsplan voor de uitvoeringsfase van het project. Daarnaast draag je zorg voor de kennisoverdracht naar de uitvoering. Voor de bouwplaats regel je de vergunningen en nutsvoorzieningen.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO opleiding Bouwkunde
• 3 á 5 jaar werkervaring in Utiliteitsbouw

Competenties
• Je kan zelfstandig werken, maar ook in teamverband
• Je bent klant- en resultaatgericht
• Communicatief vaardig
• Kostenbewust

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies