SollicitatieU reageert op de de volgende vacature: Ervaren Staal- / beton- / houtconstructeur
Vacature referentie: PS/BWC/128


Naam
Emailadres
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Opleiding
Richting
Uw cv:
Ontvanger: p.sporrel@headhuntersteam.nl
Uw motivatie:

Ervaren Staal- / beton- / houtconstructeur

Bedrijfsprofiel

Ingenieursbureau Ritsma is al meer dan 40 jaar een betrouwbare partner voor kleine tot grote bouwprocessen door heel Nederland. De organisatie specialiseert zich in de advisering van bouwprocessen met betrekking tot: bouwconstructies, schades, ventilatie, EPC, etc. Ingenieursbureau Ritsma voert opdrachten uit voor overheden, particulieren, industriële bedrijven, aannemers en ontwerpers.

Bedrijfscultuur

Binnen deze organisatie wordt een effectieve samenwerking bevorderd, doordat collega's elkaar actief helpen hun prestaties te verbeteren. Daarnaast heerst er een grote betrokkenheid, waardoor de loyaliteit van de werknemers hoog is. Omdat het bedrijf succesvol is wordt er gekeken naar uitbereiding van het team. De organisatie biedt werknemers veel ruimte om zichzelf te kunnen ontplooien.

Functieomschrijving

Als ervaren constructeur bent u verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van projecten als onderdeel van een projectteam van constructeur en tekenaars. U draagt elke dag zorg en toewijding aan de projecten waarvoor u verantwoordelijk bent en weet met uw vakkennis en specialisme elke project met de hoogst haalbare kwaliteit te realiseren. De diversiteit van de projecten is erg groot, er wordt gewerkt aan kleine verbouwing tot het realiseren van complexe industriële projecten.
U werkt samen met een groep constructeurs die berekeningen doen aan hoofddraagconstructies van gebouwen en gebouwonderdelen alsmede tekenaars ten behoeve van bouwkundig en constructief tekenwerk. U houdt nauwlettend in de gaten waar meer of minderwerk uitgevoerd dient te worden en stelt u hierin pro-actief op t.o.v. de projectleider. Daarnaast onderhoudt u de contacten binnen uw netwerk die leiden ter bevordering van het succes van het project.

Functie-eisen

• HBO richting Bouwkunde/Constructie
• Minimaal 5 jaar relevante ervaring als constructeur
• Affiniteit met constructieberekeningen, projectmanagement, innovaties en teamwork

Competenties
• Kwaliteitsgericht
• Communicatief
• Nauwkeurig
• Pro-actief
• Teamspeler
• Verbindend
• Representatief

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies