SollicitatieU reageert op de de volgende vacature: Assistent Controller
Vacature referentie: MM.13.18.AC


Naam
Emailadres
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Opleiding
Richting
Uw cv:
Ontvanger: m.mout@headhuntersteam.nl
Uw motivatie:

Assistent Controller

Bedrijfsprofiel

Namens onze opdrachtgever het Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland (KWPN) zijn wij op zoek naar een Assistent Controller. In de kern richt het KWPN zich op de fokkerij van spring- en dressuurpaarden, tuigpaarden en Gelderse paarden. Daarnaast is het KWPN voor haar leden actief op het gebied van afzetbevordering. Dit houdt in dat het KWPN ten behoeve van haar leden de verkoop van KWPN-paarden en veulens in binnen- en buitenland stimuleert. Ook in het buitenland is het KWPN een bekend fenomeen aangezien zij al jaren achtereen op nummer 1 staat als het gaat om het fokken van de beste sportpaarden ter wereld.

Bedrijfscultuur

Het KWPN is een vereniging met een democratische structuur. Het hoogste orgaan binnen de organisatie is de ledenraad bestaande uit vertegenwoordigers van alle KWPN-Regio’s. Onder leiding van de directie zijn de medewerkers van de kantoororganisatie verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid, zoals dat is vastgesteld door Algemeen Bestuur en Ledenraad. Bij het KWPN zijn wereldwijd een 22.000 leden aangesloten. De bedrijfscultuur van het KWPN typeert zich als commercieel, wat duidelijk zichtbaar is in de ambities van de organisatie om wereldwijd te blijven groeien en nieuwe afzetmarkten te creëren.

Functieomschrijving

Als Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor de volledigheid en juistheid van de financiële administratie van het KWPN en gelieerde entiteiten. Dit betekent dat je eindverantwoordelijk bent voor de volledige boekhouding. Ook ondersteun je het Hoofd Financiën door het voorbereiden en opstellen van de jaarbegroting, liquiditeitsprognose en investeringsbegrotingen. Ook het voorbereiden en opstellen van perioderapportages en consolidaties en het opstellen van de jaarrekening behoren tot het takenpakket.
De functie van assistent controller zal de komende jaren in het teken van verandering staan. De kern van deze verandering betreft het optimaliseren van de processen. Automatisering van bestaande taken en verantwoordelijkheden zal daar een groot onderdeel van uit maken.
In deze functie vorm je een onmisbare schakel binnen de financiële organisatie en heb je de kans om samen met de manager de afdeling neer te zetten, te optimaliseren en te groeien binnen of buiten je functie

Functie-eisen

• Meerjarige werkervaring in de controlling of accountancy
• Afgeronde HBO opleiding in de controlling of accountancy
• Affiniteit met ICT

Competenties
• Communicatief vaardig
• Analytisch sterk
• Hands-on mentaliteit
• Proactieve instelling
• Transparant
• Betrouwbaar

Bij vragen verzoeken wij u om contact op te nemen met Menno Mout, Consultant Finance bij Headhuntersteam, 038-4212118. Voor meer informatie over de organisatie van KWPN verwijzen wij u door naar de website: www.kwpn.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies