SollicitatieU reageert op de de volgende vacature: Fiscalist
Vacature referentie: AK/F/56


Naam
Emailadres
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Opleiding
Richting
Uw cv:
Ontvanger: a.klasens@headhuntersteam.nl
Uw motivatie:

Fiscalist

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een accountantskantoor met een sterk regionaal karakter. Door de platte organisatiestructuur combineren zij de flexibiliteit van een klein kantoor met de kwaliteit en deskundigheid van een groot kantoor. De cultuur is open, direct en informeel. Ze bieden verder een volledig dienstenpakket uitgevoerd door gecertificeerde accountants, belastingadviseurs en administratieve dienstverleners. De klanten die zij bedienen zijn voornamelijk ondernemers in het MKB.

Bedrijfscultuur

Informeel, open, ongedwongen. Men is hier geen nummer en iedereen hier staat gelijk aan elkaar. Klanten worden bediend door een Accountant/Relatiebeheerder met in de ondersteuning een Assistent, wat tevens de organisatiestructuur situeert. Hierdoor heeft iedereen een allround functie en vergt dit ook een brede kijk en visie van elke medewerker.

Functieomschrijving

Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Fiscalist die toe is aan een vervolgstap in zijn of haar carrière. Afhankelijk van uw ambities is er de mogelijkheid om uiteindelijk door te groeien tot partner of directielid.

Als Fiscalist met ambitie bent u eindverantwoordelijk voor de fiscale afdeling. U geeft leiding aan uw collega adviseurs en bent het eerste aanspreekpunt voor klant en collega op fiscaal en bedrijfseconomisch terrein. U bewaakt het proces, de vaktechnische inhoud, en zorgt dat de werkzaamheden aan de kwaliteitsnormen voldoen. In het aansturen van uw team verzorgt u de planning, treedt u op als sparringpartner en zorgt u voor een goede aansturing van het team. In uw rol als relatiebeheerder signaleert u wensen van klanten en geeft zelfstandig advies. Naast de rol als fiscalist levert u een actieve bijdrage organisatiestrategie en beleid.

Functie-eisen

• Universitaire opleiding Fiscaal recht / Fiscale Economie.
• Minimaal 5 jaar ervaring in een functie als Belastingadviseur.
• Bij voorkeur ingeschreven in Register NOB of RB.

Competenties:
• Proactief
• Accuraat
• Zelfstandig

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies