SollicitatieU reageert op de de volgende vacature: Calculator Bouw
Vacature referentie: JF/B&C/75


Naam
Emailadres
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Opleiding
Richting
Uw cv:
Ontvanger: j.feitsma@headhuntersteam.nl
Uw motivatie:

Calculator Bouw

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is bijna 40 jaar actief in het bouwen van vrijstaande en half vrijstaande houtskeletbouw woningen in Noord en Midden Nederland. Een organisatie die dromen over het bouwen van een eigen woning realiteit laat worden. Het fundament voor het bedrijf bestaat uit drie kernbegrippen: Afspraak is afspraak, prijs en kwaliteit.

U koopt geen huis maar bouwt aan een thuis.

Door de effectieve benadering van realisatie, bouwt het bedrijf samen met de klanten aan een nieuwbouwproject volgens afspraak. Het realiseren van ‘een thuis’ gebeurt door de woonwensen voorop te stellen. Onze klant zorgt ervoor dat er bij ieder project een droomhuis wordt opgeleverd. Het hart van de organisatie staat voor kwaliteit: De voorzorg eindigt bij de nazorg.

Bedrijfscultuur

Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer. Door de platte organisatiestructuur is de omgang nuchter en heerst er een plezierig maar productief klimaat. De organisatie werkt in een groot team samen. De ene zijde bestaat uit de afdelingen werkvoorbereiding, tekenkamer en verkoop. De andere zijde bestaat uit de werkplaats en de buitendienst. Vanuit dit fundament wordt de identiteit van de organisatie bewaakt. Door een typische opendeur-beleid blijft de informele en open sfeer optimaal.

Functieomschrijving

Als calculator bij deze organisatie bent u verantwoordelijk voor de begroting rondom het project. U verzamelt de benodigde informatie zoals verhuurprijzen en kosten van grondstoffen etc. voor het project en maakt op basis hiervan een calculatie. Daarnaast kan u op basis van deze calculaties het management adviseren. Als calculator bent u een goede teamspeler en adviseur van het management. Deze functie kenmerkt zich door de verscheidenheid aan werkzaamheden. Hierbij heeft u o.a. frequent contact met werkvoorbereiders, leveranciers en management.

Functie-eisen

• Afgeronde MBO/HBO opleiding, richting Bouwkunde.
• Als MBO'er aantoonbare werkervaring
• Als HBO'er is starter calculator

Competenties:
• Creatief
• Pragmatisch
• Communicatief

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies