SollicitatieU reageert op de de volgende vacature: Werkvoorbereider Bouw
Vacature referentie: TS/15-18/WVB


Naam
Emailadres
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Opleiding
Richting
Uw cv:
Ontvanger: g.devries@headhuntersteam.nl
Uw motivatie:

Werkvoorbereider Bouw

Bedrijfsprofiel

Deze opdrachtgever is een succesvolle aannemer op het gebied woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast hebben ze een afdeling voor renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Door hun marktgerichte kennis en gedreven aanpak zijn zij in staat veelal uitdagende projecten te realiseren. Samen met de opdrachtgever wordt er gekeken naar de innovatieve mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en milieu.

Bedrijfscultuur

De cultuur kenmerkt zich als nuchter en proactief. Het bedrijf heeft een informele cultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op het gebied van projecten en opleiding. Daarnaast biedt het bedrijf uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functieomschrijving

Door de groei van de organisatie is onze opdrachtgever op zoek naar een werkvoorbereider. Het betreft een diverse en uitdagende functie.

Als werkvoorbereider bied je ondersteuning op het gebied van projectleiding en uitvoering. Zo ben je verantwoordelijk voor de controle van de werktekeningen. Jij zult dan zelfstandig de benodigde voorbereidingen plegen en het kopen van de materialen.

Als werkvoorbereider wordt er verwacht dat je meedenkt over de uit te besteden werkzaamheden, het meedenken tijdens de calculatiefase over de meest efficiente uitvoering en voorbereidingswijze, zoals: Design & Builduitvragen.

Kortom, in deze dynamische functie ben je betrokken bij de inkoop, voorbereiding en de realisatie van diverse bouwprojecten.

Functie-eisen

• MBO bouwkunde
• Ervaring met Autocad
• Ervaring als werkvoorbereider

Competenties
• No-nonse mentaliteit
• Pragmatisch
• Communicatief
• Klantvriendelijk

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies