Even voorstellen...

30 jan. 2023

Wat is je achtergrond? 

Ik heb mijn opleiding gehad via Feyenoord en RKC Waalwijk als profvoetballer. Daarnaast heb ik certificaten behaald in Leiderschap, Sales, Coaching, Marktbewerking en Gespreksvaardigheden.
Ik ben gestart als accountmanager en later salesmanager geworden. Daarna ben ik 10 jaar ondernemer geweest, trainer in gedragsverandering binnen leidinggevende rollen en heb ik ervaring als business manager binnen de detachering, interim en werving & selectie. Hier was ik verantwoordelijk voor de Overheid en Finance tak.

Wat ga je doen bij HHT?
De nadruk wordt gelegd op finance en overheid en het samenstellen van een nieuw team.

Welke werkzaamheden/taken geven jou de meeste energie?
Ik krijg nog steeds een kick van elke deal die wordt gesloten. Vooral als opdrachtgevers en kandidaten een half jaar later nog steeds gelukkig met elkaar zijn. Daarnaast krijg ik veel energie om mensen vooruit te helpen door middel van coaching. Ook vind ik het geweldig om een moeilijk vraagstuk goed in te vullen.

Wat lijkt jou de grootste uitdaging van je werk?
Vestiging Eindhoven naar het gewenste niveau tillen.

Wat zijn je komende doelstellingen?
Een solide basis aan netwerk op te bouwen aan zowel kandidaten- als opdrachtgeverskant. Daarnaast om een team op te bouwen waarbij een enorme drive zit, maar onderling een geweldige sfeer heerst.

Welkom in het HHT-team Sebastiaan, veel succes toegewenst!

sebastiaan

sebastiaan

foto

Jaren heb ik mijn baan in het westen van het land gehad, en met veel pijn in het hart ontslag genomen bij het Volendams Afbouw Bedrijf(VAB). Toen ik de baan van Projectleider Bouw en Verduurzaming bij Wits tegen kwam op internet, kwam ik in contact met Ytsen Bijlsma van Headhuntersteam in Leeuwarden, en mocht op gesprek komen. Ytsen heeft mij op een zeer professionele wijze voorgesteld bij Wits, en heeft er voor gezorgd dat ik dan ook kon starten bij Wits.
Ik kan Ytsen en het team van Headhuntersteam Leeuwarden dan ook aanraden als je opzoek bent naar een mooie baan.

Erwin Muis