Calculator / Werkvoorbereider - KSP Kunstgras

Bedrijfsprofiel

KSP is gespecialiseerd in het ontwikkelen van diverse duurzame en onderhoudsarme oplossingen voor in elke buitenruimte. Denk hierbij aan Cruyff Courts, hockeyvelden, tennisbanen en valbeveiliging ten behoeve van speelpleinen. Zij verzorgen de inrichting van de openbare ruimte geheel naar wens van de opdrachtgever en binnen het beschikbare budget.

Bedrijfscultuur

KSP is een informeel, jong, groeiend en ambitieus bedrijf. Dankzij het team van bevlogen en goed opgeleide mensen kunnen zij de projecten geheel in eigen beheer voeren, wat de samenwerking ook zeer goed maakt.

Functieomschrijving

Zou jij de verantwoordelijkheid willen hebben voor de projectvoorbereiding vanaf opname tot en met uitvoering? Wegens de groei van KSP Kunstgras zoeken wij een bevlogen en leergierige Calculator/ Werkvoorbereider.
Als Calculator/ Werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor een belangrijk deel van de projectvoorbereiding. Je rekent het totale kostenplaatje uit voor alles vanaf het opnemen tot en met het uitvoeren van het werk. Hierbij behoren onder andere het uitrekenen van de benodigde hoeveelheid materiaal, de toegepaste werkmethoden en de personele begroting.
Om tot een sluitende offerte te komen onderhandel je de beste prijs met de opdrachtgever en stuur je een scherpe offerte. Bij akkoord maak je de (interne) begroting voor mens en materiaal, hou je nauwkeurig de administratie bij en doe je de inkoop van de benodigde materialen.

Functie-eisen

• Afgeronde MBO/ HBO opleiding, richting Bouw/ GWW.
Bijvoorbeeld Bouwkundige, Grond- weg en Waterbouw of Civiele Techniek
• Cijferkundig sterk
• Goed technisch inzicht
• Ervaring met Autocad is een pré

Competenties
• Organisatorisch sterk
• Communicatief sterk
• Representatief
• Planningsvermogen

Opmerking:
Voor deze vacature verzoeken wij starters op de arbeidsmarkt ook vooral om te solliciteren!

Over deze vacature

Referentie: EK/51-16/CW
Salaris: € 32.000
Standplaats: Lelystad

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
E. Keurhorst
038 - 421 21 18
e.keurhorst@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies