Contractbeheerder

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend installatiebedrijf met meer dan tien vestigingen. Ze biedt een totaalpakket aan diensten o.a. Klimaat, Elektro, Technisch Beheer en Brandbeveiliging.

Functieomschrijving

Voor onze klant zoeken wij een contractbeheerder die bij er aan toe is om zelfstandig onderhoudscontracten te managen / beheren en daarmee een aanzienlijke verantwoordelijkheid wil dragen voor deze vestiging.

Als Contractbeheerder bent u financieel en uitvoerend verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van (complexe) onderhoudscontracten van gebouwgebonden installaties.
U analyseert servicegegevens, stelt rapportages op, beoordeelt aanbiedingen en brengt opdrachten (inclusief meer- of minderwerk) tot stand. In uw rol bent u het eerste aanspreekpunt voor de klant en geeft u operationeel leiding aan de buitendienst en andere teamleden.

Technisch beheer anno 2017 betekent dat u zowel technisch als dienstverlenend de organisatie sterk vertegenwoordigd. Het contact met opdrachtgever is hierin leidend. U luistert naar opdrachtgevers, voorziet in haar behoeften en bouwt ondertussen de commerciële relatie uit.

Functie-eisen

• HTS opleiding richting werktuigbouwkunde (installatietechniek).
• Aantoonbare commerciële en leidinggevende ervaring in de utiliteitsbouw
• Goede contactuele eigenschappen

• Ondernemend
• Sociaal
• Communicatief vaardig
• Gedreven

Onze klant biedt u een dynamische baan bij een toonaangevend technisch bedrijf, dat behoort tot de top van Nederland. U kunt rekenen op een marktconform salaris, aangevuld met een winstdeling, onkostenvergoeding etc. Daarnaast ontvangt u vergoeding voor het volgen van relevante cursussen en opleidingen.

Over deze vacature

Referentie: EK/03-17/W-CB
Salaris: € 46.000
Standplaats: Lelystad

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
E. Keurhorst
038 - 421 21 18
e.keurhorst@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies