Trainee Technisch Beheer

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend installatiebedrijf met meer dan tien vestigingen. Ze biedt een totaalpakket aan diensten o.a. Klimaat, Elektro, Technisch Beheer en Brandbeveiliging.

Functieomschrijving

Als Trainee Technisch Beheer zult u worden opgeleid en ingewerkt voor functies als Werkvoorbereider, Projectleider en Contractbeheerder. De afdeling Technisch Beheer houdt zich bezig met alle soorten onderhoud en beheer rondom installatietechnische projecten. Deze afdeling draagt zorg voor het opstellen en coordineren van technische en financiële rapportages, meerjaren onderhoudsplannen, het opstellen van contractafspraken en het plannen van service en onderhoudswerken. U krijgt de mogelijkheid om alle facetten van Technisch Beheer te doorlopen. Van het verzorgen van bestellingen tot het inplannen van monteurs en van het verzorgen van financiële rapportages tot servicecoördinatie.

Hiervoor krijgt u een baan met vele toekomstmogelijkheden. Dit van oorsprong familiebedrijf is inmiddels een landelijke speler in de installatietechniek. Hierdoor krijgt u de kans om aan landelijke projecten te werken, uw creativiteit te gebruiken en inventief kan zijn in de nieuwste technieken.

Functie-eisen

• MBO opleiding richting installatietechniek. Bij voorkeur MIT – W richting Beheer en onderhoud
• Ervaring met AutoCAD

Competenties:
• Creatief
• Leergierig
• Communicatief sterk

Over deze vacature

Referentie: EK/06-17/TTB
Salaris: € 32.000
Standplaats: Deventer

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
B.Wentink
038-4212118 of 06-38319807
b.wentink@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies