Junior BIM Modelleur

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, procesautomatisering en beheer en onderhoud voor middelgrote tot grote organisaties. Voor complete productieprocessen ontwikkelen, onderhouden, maken en installeren de vakbekwame, enthousiaste en gedreven medewerkers van het bedrijf duurzame en innovatieve oplossingen.

Functieomschrijving

Heb jij een afgeronde opleiding richting Installatietechniek, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde en wil jij verder in de toekomst van het ontwerpen: BIM? Als Junior Modelleur krijg je én training on the job, maar ook training door middel van opleidingen en cursussen.

Als BIM modelleur werk je door middel van BIM (Building Information Modelling) een ontwerp uit ten behoeve van installatietechnische projecten. Hiervoor wordt je niet alleen verantwoordelijk voor het ontwerp, maar ga je ook na of dit model haalbaar is door enerzijds op de bouwplaats te kijken, maar ook door berekeningen te maken en te overleggen met de andere disciplines.

Als BIM Modelleur ben je een conceptueel en analytisch denker, die zich bezig gaat houden met de toekomst van het ontwerpen. Naast dat we daar veel in kunnen bieden, vragen we natuurlijk ook wel wat van je. Behalve een gedegen achtergrond is met name jouw leergierigheid en enthousiasme het belangrijkst.

Functie-eisen

• MBO/ HBO in een technische richting
• Affiniteit met aanverwante vakgebieden in de projecten zoals elektrotechniek, energietechniek, civiel en bouwkunde.
• Beheersing van één of meerdere tekenprogramma's is een pré

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Analytisch
• Creatief
• Betrokken

Over deze vacature

Referentie: EK/11-17/JBM
Salaris: € 34.000
Standplaats: Deventer

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
E. Keurhorst
038 - 421 21 18
e.keurhorst@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies