Assistent Accountant Samenstel

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever legt zich toe op accountancy en belastingadvies. Landelijk adviseren zij meer dan 10.000 klanten in de markt van middelgrote en kleinere ondernemingen.
De medewerkers van onze opdrachtgever zijn de belangrijkste succesfactor. Als werkgever vinden zij dan ook dat goed werkgeverschap leidt tot tevreden en betrokken medewerkers. Deze groeiende organisatie biedt volop carrièrekansen.

Functieomschrijving

Als Gevorderd Assistent Accountant bent u in staat om zelfstandig te werk te gaan op de samenstelpraktijk. Hierbij stelt u complexe jaarrekeningen samen en stelt u belastingaangiften op (OB, IB, VpB). Het reviewen van jaarrekeningen en aangiften behoort eveneens bij uw taken. Daarnaast begeleidt u Junior Assistent Accountants en bent u in staat om adviesbehoeften te signaleren.
Bij onze opdrachtgever bestaat de mogelijkheid om vanuit de positie van Gevorderd Assistent Accountant door te groeien binnen de samenstelpraktijk. Doorontwikkeling op zowel zakelijk als persoonlijk vlak staan bij deze opdrachtgever hoog in het vaandel.

Functie-eisen

• Studerend voor AA
• 2-5 jaar ervaring

Competenties:
• Stressbestendig
• Accuraat
• Analytisch en communicatief sterk

Over deze vacature

Referentie: JDV-i17-48
Salaris: € 38.000
Standplaats: Almere

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies