Senior Assistent Audit

Bedrijfsprofiel

Bij onze opdrachtgever werken accountants, belastingadviseurs en management consultants voor uiteenlopende klanten: ondernemingen en ondernemers in het MKB-segment, grotere (internationale) bedrijven, non-profit organisaties en vermogende particulieren.

Functieomschrijving

In de functie van Senior Assistent Accountant Audit houdt u zich met name bezig met het uitvoeren van controleopdrachten en het adviseren van klanten. Hierbij signaleert u afwijkingen, legt uw bevindingen vast in aantekeningen en stelt het dossier samen. U zorgt er voor dat de uitvoering van opdrachten binnen budgetten en planning soepel verloopt. Gedurende de uitvoering van de controleopdrachten onderhoudt u veelvuldig contact met de klant. De eindbeoordeling ligt bij de Registeraccountant.
Daarnaast bent u het aanspreekpunt voor de beginnend assistent accountants, fungeert u als vraagbaak en begeleidt u hen. Daarnaast bent u een sparringpartner voor de Controleleider en heeft u de ambitie om door te groeien naar deze functie. Uw klantenportefeuille is zeer divers en bestaat voornamelijk uit ondernemingen binnen de profit sector (wettelijke- en vrijwillige controles).

Functie-eisen

• Afgeronde HBO-opleiding Accountancy
• Studerend voor RA, bezig met Master of Post Master
• Minimaal 3 jaar ervaring in de controlepraktijk

Over deze vacature

Referentie: JDV-i17-50
Salaris: € 38.000
Standplaats: Rotterdam

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies