Mechanical Design Engineer

Bedrijfsprofiel

Kelvion B.V. ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt koeltorens. In Doetinchem worden innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten gemaakt die worden toegepast in de proces- en klimaatkoeling. Met ruim 60 medewerkers, een eigen vestiging in Dubai en zusterondernemingen in ruim 50 landen wereldwijd, kenmerkt Kelvion B.V. zich door haar vernieuwende karakter, kwaliteit en wereldwijde verkoopnetwerk. Kelvion B.V. maakt onderdeel uit van het in Duitsland gevestigde Kelvion Holding GmbH een van de grootste leveranciers van warmtewisselaars.

Functieomschrijving

Als Mechanical Design Engineer ben je verantwoordelijk voor het uittekenen van onze producten op basis van de aangeleverde klantspecificaties. Nadat het project is verkocht maak jij op basis van de klantspecificaties de verschillende tekeningen. Om gezamenlijke een goed product af te leveren werk je nauw samen met de afdelingen Verkoop, Inkoop, Project Management, Project Engineering en Productie. Je rapporteert aan het hoofd van Design Engineering. Daarnaast kan het zijn dat je wordt ingezet voor andere werkzaamheden/klussen op de Engineering.

Wat voor een persoon zoeken wij?
We zijn op zoek naar iemand die direct in staat is mee te werken in het team. Om dat te kunnen doen heb je recente ervaring als Mechanical Engineer of Design Engineer en heb je recent nog gewerkt met Solidworks. Verder zijn wij op zoek naar een gedreven enthousiaste collega die communicatief vaardig is, stressbestendig en focus kan leggen op tijd, kosten en kwaliteit.

Functie-eisen

• MBO/HBO-werk- en denkniveau
• Afgeronde opleiding richting Werktuigbouwkunde
• Relevante werkervaring bij voorkeur in een internationale organisatie.
• Ervaring met 3D CAD Software. SolidWorks is een pré
• Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels

Competenties
• Teamplayer
• Communicatief zeer vaardig,
• Initiatiefrijk
• Stressbestendig

Over deze vacature

Referentie: EK/22-17/DE
Salaris: € 36.000
Standplaats: Doetinchem

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
B.Wentink
038-4212118 of 06-38319807
b.wentink@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies