Senior Werkvoorbereider

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever heeft als kerntaak het transporteren van elektriciteit en gas naar particulieren en bedrijven. Zij zijn verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en verduurzamen van elektriciteits- en gasnetten. Zij plaatsen slimme meters en sluiten woningen en bedrijfspanden aan op het net.

Functieomschrijving

De afdeling waarvoor wij iemand zoeken is primair verantwoordelijk voor de juiste aansluitingen van particulieren en bedrijven op het elektriciteits- en gasnet. Wij zoeken een werkvoorbereider die ervan houdt meerdere zaken tegelijk te regelen. Je moet daarbij denken aan afstemming met afdeling grondzaken i.v.m. het verlenen van de juiste vergunningen en eventueel zakelijk recht. Afstemming met infra bedrijven en leidingeigenaren. Daarnaast zorg je op basis van detailtekeningen voor de volledige materiaallijsten en draag je zorg voor bestellingen bij leveranciers. Als werkvoorbereider maak je duidelijke opdrachten naar zowel de interne organisatie als naar externe partijen.
Je komt te werken in een enthousiast team binnen een duurzaam bedrijf. Professionaliteit, gedrevenheid en resultaatgerichtheid zijn kernwaarden.

Functie-eisen

• Afgeronde technische opleiding MBO/ HBO niveau
• Relevante werkervaring

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Stressbestendig
• Praktisch
• Resultaatgericht
• Teamspeler.

Over deze vacature

Referentie: GV/8/2017
Salaris: € 45000
Standplaats: Utrecht

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
G. de Vries
038 - 421 21 18
g.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies