Manager RA / AA

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een AFM geregistreerde accountants en adviesbureau dat is gespecialiseerd in accountancy, administratie, belastingen, salarisadministratie en financiële planning. Haar doelgroepen zijn voornamelijk culturele instellingen, vrije beroepsbeoefenaren en bedrijven uit het MKB.

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur kan worden omschreven als informeel. Er is geen sprake van een hiërarchische bedrijfsvoering. Door de platte organisatiestructuur is er veel ruimte voor ruggenspraak met collega’s. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35 jaar en er wordt veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving

In deze functie ben jij de spil in het web tussen de Partners en de mensen op de werkvloer. Het bedraagt een veelzijdige rol waarbij jij zowel de controle als samenstelpraktijk aanstuurt. Enerzijds houd jij je bezig met het uitvoeren van controleopdrachten voor klanten, anderzijds acteer jij op relatiebeheer niveau en adviseer jij klanten. Afhankelijk van jouw niveau doe jij dit zelfstandig of samen met de Accountant.
Als Manager Controlepraktijk ben jij mede budgetverantwoordelijk wat inhoudt dat jij tezamen met de directie zorgt voor een professionele ontwikkeling binnen de gemengde praktijk. Het is een rol waarin veel vrijheid wordt geboden. De uitdaging ligt in het aansturen van twee disciplines binnen de accountancy.

Functie-eisen

· (Bijna) afgeronde RA opleiding
· Minimaal 5 jaar ervaring binnen de accountancy
· Ervaring binnen de creatieve- en culturele branche

Competenties:
· Goede kennis van IT
· Gedreven
· Teamplayer
· Cijfermatig inzicht
· Leiderschap

Over deze vacature

Referentie: JDV-i17-55
Salaris: € 50.000
Standplaats: Amstelveen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies