Junior werkvoorbereider

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever adviseert, levert, monteert en onderhoudt afzuig- en klimaatinstallaties voor de industrie, hoofdzakelijk in Nederland en België en op klantbasis daarbuiten. Dit doen ze met een team van ca. 30 enthousiaste medewerkers met een constante groei. Ook heeft het bedrijf een groot eigen assortiment aan ontwikkelde oplossingen en producten waarmee een bijdrage geleverd wordt aan een gezond en milieuvriendelijk werkklimaat en een verbeterde productiviteit.

Functieomschrijving

Als Junior Werkvoorbereider heeft u een veelzijdige baan. De functie is namelijk gericht op engineering en werkvoorbereiding. Werkzaamheden zullen zijn: tekenen, berekenen, plannen, controleren en begeleiden van productie. Zo zal u bijvoorbeeld eerstelijns contact hebben met opdrachtgevers tijdens de engineeringsfase. Tevens zal u het inmeten van projecten en het uitwerken van detailtekeningen, met bijbehorende stuklijsten voor uw rekeningen nemen.

Daarnaast heeft u ook een controlerende rol. U zal het materiaal afstemmen met de projectleider montage en zo ook de veiligheidseisen met betrekking tot het project doornemen met de projectleider. Tevens zal u de aansturing doen voor de facturering in geval van termijnbetaling tijdens de engineeringsfase.

Functie-eisen

Wanneer u voldoet aan het onderstaande profiel komen we graag met u in contact.
• Afgeronde MTS/HTS Installatietechniek of werktuigbouw
• Commerciële affiniteit

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Flexibel
• Zelfstandig
• planmatig

Over deze vacature

Referentie: BB-WTBJ16-JW
Salaris: € 40.000
Standplaats: Veenendaal

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
B.Buchi
020 - 638 27 28
b.buchi@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies