W - Engineer / Modelleur

Bedrijfsprofiel

Van Dalen Installatietechniek B.V. is gespecialiseerd in het adviseren en installeren van duurzame, technische installaties in woningen,
utiliteitsgebouwen, kantoren, onderwijsinstellingen, parkeergarages en retail. Samen met zo’n 100 collega’s wordt met passie voor het vak en ook samen met de opdrachtgever aan creatieve oplossingen gewerkt. Zij zijn gevestigd in Nijkerk en Twello.

Bedrijfscultuur

Van Dalen is onderdeel van Batenburg Techniek. Nog meer vakgenoten tref je bij de verschillende werkmaatschappijen verspreid over diverse locaties in Nederland. De sfeer is informeel en open. Er wordt met veel energie, enthousiasme en gedrevenheid gewerkt.

Functieomschrijving

Als W-Engineer/ Modelleur ben jij een onmisbare schakel in installatie projecten . In deze functie kan je dan ook al jouw creativiteit, knowhow en ambitie volledig kwijt. Jij bepaalt samen met het team én met de klant hoe de klimaat- en energiedoelstellingen van de klant behaald gaan worden. Dat kan nu als Engineer en wellicht wel als Projectmanager in de toekomst.

Je verzorgt de engineering voor alle voorkomende W-installaties in een project, dit betreffen zowel klimaat-, sanitaire- als regeltechnische installaties.
Na het maken van de ontwerp- en systeemkeuzes werk je het ontwerp uit in Revit of StabiCad tot een uitvoeringsmodel. Jouw eerste aanspeekpunt is het Hoofd Engineering. Met hem bespreek je jouw keuzes, maar ook jouw twijfelpunten en leerpunten. Leerpunten worden omgezet in acties. Kom je kennis te kort en wil je deze wel bezitten? Dan is het tijd voor opleidingen en cursussen.
Van Dalen denkt hier proactief in mee. Van Revit cursussen tot misschien wel de Hogere Installatie Techniek (HIT) opleiding. Om jou optimaal te kunnen laten werken, zal jouw kennisniveau optimaal moeten zijn.

Functie-eisen

• Afgeronde MBO opleiding Installatietechniek niveau 4
• HBO werk en denkniveau
• Bereidheid tot het volgen van opleidingen en cursussen
• Gezonde Installatietechniek interesse

Competenties
• Gedreven
• Creatief
• Communicatief vaardig
• Ambitieus en gedreven

Wij bieden
Een vaste aanstelling met een uitstekend en concurrerend salaris en prima secundaire voorwaarden.

Over deze vacature

Referentie: EK/25-17/WEM
Salaris: € 48.000
Standplaats: Twello

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
B.Wentink
038-4212118 of 06-38319807
b.wentink@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies