Service Technicus Bakkerijmachines

Bedrijfsprofiel

Everbake Ovens & Machines is al ruim 30 jaar thuis in de wereld van bakkerijen. Als onderdeel van de Everbake Group richt zij zich op verkoop en onderhoud van bakkerijovens en -machines voor de ambachtelijke bakkerijen. Everbake is exclusief dealer van het Frans merk Bongard dat een compleet programma ovens en machines biedt ten behoeve van de bakkerijwereld. Bongard behoort de voornaamste oven leveranciers ter wereld. Er is een intensieve samenwerking met de andere bedrijven uit de Everbake Group en met productspecialisten van grondstof leveranciers.
Het synergetisch effect dat hierdoor ontstaat drukt zich uit in economisch voordeel en een perfecte eindkwaliteit van de producten.

Functieomschrijving

Everbake biedt jou als Service Technicus een buitengewoon diverse en blijvend interessante baan, waarbij je de kans krijgt om te werken met de absolute topmachines in de bakkerijwereld. Naast alle voorkomende service werkzaamheden ben je bovendien actief betrokken bij de installatie en inbedrijfstelling van nieuwe bakkerijovens en -machines.
Met jouw brede kennis van elektrotechniek, maar ook van een stuk werktuigbouwkunde ben je het visitekaartje van Everbake. Door het leveren van goede service aan industriële en ambachtelijke bakkers krijg je veel waardering van tevreden klanten.

Vanzelfsprekend hoef je nog niet alle kennis van bakkerijmachines te bezitten. Je begint met een uitgebreide producttraining, waarna het over gaat in learning on-the-job. Ook al bezit je nog niet alle kennis, je krijgt al wel direct het vertrouwen met een boven marktconform salaris, een goed uitgeruste servicewagen en ruim voldoende vakantiedagen.

Functie-eisen

• MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting elektro- of besturingstechniek
• Werktuigbouwkundige kennis is een pré
• Kennis van gasbrander technieken is tevens een pré
• Bereid tot het meedraaien in storingsdiensten

Competenties
• Leergierig
• Klantgericht
• Zelfstandig
• Daadkrachtig

Over deze vacature

Referentie: EK/26-17/STM
Salaris: € 42.000
Standplaats: Midden- en Zuid Nederland

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
B.Wentink
038-4212118 of 06-38319807
b.wentink@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies