Gevorderd Assistent MKB

Bedrijfsprofiel

MTH behoort tot de 15 grootste accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Core Business van deze organisatie is het verlenen van ondersteuning aan ondernemers in zowel het mkb-segment als bij grote(internationale) ondernemingen.

Bedrijfscultuur

Alhoewel een grote speler verspreidt over een deel van Nederland, zijn de vestigingen op zichzelf staand. De werksfeer binnen MTH is zeer professioneel en de kwaliteitsstandaard hoog. Om deze reden wordt er veel waarde gehecht aan een goede werk- en privébalans.

Functieomschrijving

Enkele jaren ervaring in de samenstelpraktijk maar het gevoel dat jouw ontwikkeling stagneert? Toe aan een nieuwe werkomgeving en benieuwd hoe MTH dat heeft ingericht? Kom dan in contact met ons en vertel wat jij graag terugziet in een werkgever!

Het samenstellen van (complexe) jaarrekeningen doe jij graag, net als het verzorgen van de OB, IB en VPB aangiften. Jij bijt jezelf vast in de materie en weet op die manier bijzonderheden te signaleren en deze te vertalen naar mogelijke adviespunten voor de Relatiebeheerder. Gezien jouw gedreven mentaliteit heb jij de ambitie om op termijn uit te groeien tot een echte adviseur (AA). Tot die tijd inspireer en motiveer jij de beginnende assistenten en weet jij met jouw kennis een ieder beter te maken.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO of WO opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie
• Studerend voor de AA opleiding
• Minimaal 2 jaar ervaring bij een accountantskantoor

Competenties:
• Analytisch inzicht
• Nauwkeurig
• Ambitieus en gedreven
• Resultaatgericht
• Teamspeler

Over deze vacature

Referentie: JDV-i17-60
Salaris: € 28.000
Standplaats: Veenendaal

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
J.de Vries
020 - 638 27 28
j.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies