Projectmanager Bouw

Bedrijfsprofiel

De wereld van morgen ontwerpt Strukton Worksphere vandaag. Bij Strukton Worksphere wordt men gedreven door kennis. Dat zit in de genen, in de hoofden en harten van de medewerkers.Ze maken kennis door kennis te delen, te ontwikkelen, toe te passen en daar weer van te leren. Zo creërt men, steeds weer, een innovatieve, gezonde, veilige, comfortabele en toekomstbestendige omgeving waar mensen kunnen werken, reizen en verblijven. In het portfolio bestaat een goede balans tussen Beheer & Onderhoud en Projecten, zowel installatietechnisch als bouwkundig, om deze duurzame en gezonde leefomgevingen te ontwikkelen, te realiseren, te beheren en te exploiteren.

Functieomschrijving

Als Projectmanager Bouw bent u een natuurlijke leider, een uitstekende onderhandelaar die niet terug deinst voor verantwoordelijkheid en het nemen van beslissingen. U haalt veel werkplezier uit lokaal ondernemerschap. De projecten variëren in omvang, vanuit de regio realiseert u klussen tot zo’n € 3 miljoen en ze zijn vaak in een bestaande en/of complexe omgeving en multidisciplinair van aard (Bouw & E/W). In grotere projecten werkt u intensief samen met de landelijk opererende businessunit projecten. Ze zijn zeer gevarieerd, van nieuw- en verbouw tot renovatie en onderhoud. U leidt meerdere projecten tegelijk en geeft daarin operationeel leiding aan eigen medewerkers, inleners en onderaannemers. Dit doet u op een gedreven, coachende manier, zodat er een team ontstaat dat samen voor het beste resultaat gaat. U beschikt over commercieel talent, het plegen van warme acquisitie vindt u leuk en u genereert op basis van uw marktkennis en middels gedegen relatiebeheer nieuwe en vervolgopdrachten. Het werk doet een groot beroep op uw technische kennis en op uw organisatietalent. U bent degene die de touwtjes stevig in handen heeft en houdt.

Functie-eisen

• Een afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde bij voorkeur aangevuld met een bedrijfskundige- of (project)managementopleiding.
• Enkele jaren werkervaring als projectleider of vergelijkbare rol in de bouw (utiliteit) is noodzakelijk. Zelfstandig en aantoonbaar succesvol projecten aangestuurd.
• U bent ondernemend, beschikt over een uitstekend eigen relatienetwerk in Noord Nederland (Groningen/Drenthe) en hebt inzicht in de marktontwikkelingen voor bouw- en installatiebedrijven.

Competenties
• Natuurlijke leider
• Overtuigingskracht
• Organiserend
• Communicatief sterk
• Motivator

Over deze vacature

Referentie: PR/B/306
Salaris: N.o.t.k.
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Roorda
050 - 526 88 84
p.roorda@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies