Werkvoorbereider / tekenaar Installatietechniek retail

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een werktuigbouwkundig installateur voor met name klimaatinstallaties, sanitair en sprinkler. Zij houdt zich op dit vlak bezig met advisering, ontwerpen, realisatie en beheer van alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties. Klanten van onze opdrachtgever bevinden zich onder andere binnen de utiliteit, industrie, gezondheidszorg, supermarkten, winkels en scholen.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider / tekenaar komt u te werken op de businessunit Retail. U bent klantgericht en kan goed met snelle en wisselende situaties en projecten omgaan. Daarom is het ook van belang dat u communicatief vaardig en slagvaardig bent.

U werkt projecten uit naar werktekeningen, bestellijsten, planningen en waar en wanneer materialen op de bouw moeten zijn. U bent verantwoordelijk voor het berekenen (transmissie/koellast/lucht/gas), uitwerken van principeschema's, selecteren van de installatiedelen, tekenen, binnen budget inkopen van de klimaattechnische installaties voor de diverse winkels.

Je aarzelt niet om de telefoon te pakken als het gaat om het organiseren van de projecten. Kortom je duidelijke en heldere communicatie bouwt vertrouwen.

Wat bieden zij u:
Een prettige werkomgeving waar u in komt te werken met betrouwbare medewerkers die betrokken zijn met elkaar maar ook betrokken zijn bij de klanten en projecten. Daarnaast bieden zij een studiefonds voor studerende kinderen, een winstuitkering (bij positieve resultaten), gunstige regeling bedrijfsfitness en een werkgeversbijdrage voor uw pensioenpremie.

Functie-eisen

Wanneer je voldoet aan het onderstaande profiel komen we graag met je in contact.
• MTS Installatietechniek of werktuigbouw
• Minimaal 2 jaren werkervaring

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Bewaken van deadlines
• Zelfstandig
• klantgericht

Over deze vacature

Referentie: BB-WTBJ7-TR
Salaris: € 48.000
Standplaats: Utrecht

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
B.Buchi
020 - 638 27 28
b.buchi@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies