Relatiebeheer Service en energiebeheer

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een werktuigbouwkundig installateur voor met name klimaatinstallaties, sanitair en sprinkler. Zij houdt zich op dit vlak bezig met advisering, ontwerpen, realisatie en beheer van alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties. Klanten van onze opdrachtgever bevinden zich onder andere binnen de utiliteit, industrie, gezondheidszorg, supermarkten, winkels en scholen.

Functieomschrijving

Als relatiebeheerder ben je werkzaam binnen een gemotiveerd team op onze businessunit Service en Energiebeheer. Je bent verantwoordelijk voor alle servicegerichte, administratieve en operationele zaken van de aan jou toegewezen relaties. Dit houdt in dat je leiding geeft aan servicemonteurs, inleners en onderaannemers bij de verwerking van lopende werkzaamheden aan jouw projecten.

Je verzorgt de administratieve verwerking van alle werkrapporten en offertes, zodat deze door de financiële administratie kunnen worden doorberekend. Voor je eigen relaties ben je ook financieel verantwoordelijk. Je denkt relatiegericht, je ontzorgt de klant en je bent voor de klant het centrale aanspreekpunt.

Wat bieden zij jou:
Een prettige omgeving waar je in komt te werken met betrouwbare medewerkers die betrokken zijn met elkaar maar ook betrokken zijn bij de klanten en projecten. Daarnaast bieden zei studiefonds voor studerende kinderen, winstuitkering (bij positieve resultaten), gunstige regeling bedrijfsfitness, auto van de zaak en werkgeversbijdrage voor je pensioenpremie.

Functie-eisen

Wanneer je voldoet aan het onderstaande profiel komen we graag met je in contact.
• HBO denkniveau richting Installatietechniek of werktuigbouw
• Werkervaring in het technische beheer van klimaatinstallaties en relatiemanagement.
• Commerciële affiniteit
• Service en klantgericht

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Bewaken van deadlines
• Zelfstandig
• Commercieel

Over deze vacature

Referentie: BB-WTBJ7-SE
Salaris: € 50.000
Standplaats: Utrecht

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
B.Buchi
020 - 638 27 28
b.buchi@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies