Werkvoorbereider/ Aankomend Projectleider

Bedrijfsprofiel

De kracht van onze klant ligt in het samenbundelen van diverse installatietechnische werkzaamheden. Daarnaast werken er vakbekwame en geschoolde medewerkers die aan de wensen van opdrachtgevers kunnen voldoen. Reductie van exploitatiekosten en energieverbruik gecombineerd met milieuvriendelijkheid staan bij onze klant centraal.

Functieomschrijving

Voor deze functie zoeken wij een leergierige en ambitieuze installatietechniek professional die projectleider wil worden.
Heb jij al ervaring met klantwerk, maar wil je zelf de beslissingen kunnen nemen? In deze functie begin je uiteraard als Werkvoorbereider/ assistent Projectleider, maar omdat je veel op pad bent met een ervaren Projectleider wordt je al werkend opgeleid om zelfstandig Projecten te kunnen leiden.

De projecten bevinden zich in de Utiliteitsbouw. Uiteenlopend van kantoorpanden tot ziekenhuizen en van Sterkstroom Installaties tot HVAC installaties. Als Werkvoorbereider/ aankomend Projectleider ben je bezig met alle voorkomende klantwerken. Dit vraagt om een open een klantgerichte houding, waarbij je regelmatig voor onverwachte situaties komt te staan. Dit maakt het werk enerzijds erg afwisselend, maar anderzijds uitdagend. Er wordt veel gevraagd van jouw organisatorisch- en inlevingsvermogen.

Functie-eisen

• MBO/ HBO richting Werktuigbouwkunde/ Installatietechniek
• Werkervaring is niet vereist, basiskennis van werktuigbouwkundige installatietechniek wel
• Ambitie tot Projectleider

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Teamgericht
• Planmatig
• Accuraat

Over deze vacature

Referentie: EK/28-17/WA
Salaris: € 38.000
Standplaats: Hengelo

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
B.Wentink
038-4212118 of 06-38319807
b.wentink@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies