Senior Manager Audit/Partner Audit

Bedrijfsprofiel

VWGNijhof ontzorgt. Al meer dan 65 jaar levert VWG Nijhof met actuele vakkennis praktijkgerichte adviezen. Door de financiële deskundigheid en ervaring te combineren met het ondernemerstalent van de klant creëert men samen betere resultaten voor de klant. Persoonlijke betrokkenheid staat hierbij altijd centraal.

Met bijna 100 medewerkers op kantoren in zowel Arnhem, Nijmegen als Wijchen is VWGNijhof sterk vertegenwoordigd in de regio. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en transparant. Deze aangename manier van samenwerken maakt het mogelijk een wederzijds vertrouwen te creëren. VWG Nijhof focust zich op accountancy, administratieve dienstverlening en fiscale & HRM advisering, zodat de klant zich volledig kunt richten op waar hij goed in is: ondernemen.

Functieomschrijving

Als Senior Manager/Partner bent u eindverantwoordelijk en geeft u (mede) leiding aan de controlepraktijk. U bewaakt het proces, de vaktechnische inhoud, en zorgt dat de controlepraktijk aan de kwaliteitsnormen voldoet. U dient ervaring te hebben op zowel het vaktechnische vlak als in het opbouwen en onderhouden van zakelijke relaties. Het geven van advies richting klanten is eveneens een belangrijk onderdeel. U bent in staat om uw medewerkers goed te coachen en te enthousiasmeren en bent verantwoordelijk voor het succes en de groei van de vestiging. In het aansturen van de controleteams verzorgt u de planning, treedt u op als sparringpartner en zorgt u voor een goede aansturing van het team. Daarnaast behandelt u bijzondere opdrachten en verricht u vaktechnische werkzaamheden op organisatieniveau. U draagt eindverantwoordelijkheid voor dossiers en krijgt tekeningsbevoegdheid. Samen met de anders Partners van onze opdrachtgever blijft u werken aan uw persoonlijke groei, succes en het uitbouwen van het klantenbestand.

Functie-eisen

• U bent een afgestudeerd Registeraccountant en staat ingeschreven in het register
• U beschikt over meerdere jaren relevante audit-ervaring van ook wettelijk controleplichtige ondernemingen

Competenties:
• Je bent enthousiast en gedreven en je hebt de wil om te leren en jezelf te ontwikkelen;
• U vindt het prettig om zowel zelfstandig als in een hecht team te werken;
• U beschikt over uitstekende communicatieve en aantoonbare leidinggevende vaardigheden;
• U bent in staat collega’s te enthousiasmeren en motiveren

Er bestaat de mogelijkheid om in te stromen in de functie van Partner (in loondienst) om bij gebleken geschiktheid een aantal jaren aandeelhouder te worden.

Over deze vacature

Referentie: NN.28.17.PA
Salaris: € 90.000
Standplaats: Nijmegen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies