Projectleider Energieadvies

Bedrijfsprofiel

Woonscan levert een totaalpakket aan innovatieve dienstverlening gefocust op het rendement van vastgoed. De dienstverlening is van hoge kwaliteit, integer, duurzaam en betrouwbaar. Door het kwalitatieve en flexibele pakket aan diensten haalt de opdrachtgever het beste resultaat. Dit combinerend met de innovatieve denkwijze van Woonscan leidt ertoe dat opdrachtgevers Woonscan kiezen als lange termijnpartner voor integraal vastgoedmanagement.
Vanuit hun hoofdkantoor in Meppel werken zij voor opdrachtgevers in met name Noord- en Midden-Nederland. Op dit moment bestaat hun team uit twintig medewerkers verdeeld over drie afdelingen, Veiligheid & Energieadvies, Vastgoed en Wonen. Woonscan staat voor goede communicatie, projectmatig werken en servicegerichtheid.

Functieomschrijving

Woonscan streeft er naar om werk- en woonomgevingen zo veilig, duurzaam en comfortabel mogelijk te maken. Als Projectleider Energieadvies lever je een belangrijke bijdrage om dit mogelijk te maken. Je ontwikkelt plannen om woningen en utiliteitsgebouwen te verduurzamen. Als Projectleider Energieadvies werk je vooral voor en met woningcorporaties, beleggers en zorginstellingen. Om dit alles te bereiken werk je samen met onze adviseurs, opdrachtgevers, aannemers, installateurs en leveranciers. Vanuit jouw functie als Projectleider Energieadvies ben je bovendien toezichthouder op de projecten waarin jouw plannen worden gerealiseerd. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de beoogde resultaten. Voor het vaststellen van de huidige energetische kwaliteit van een gebouw voer je gebouwopnames uit en vertaalt deze naar energie-indexen.

Functie-eisen

• HBO opleiding
• Kennis van advieswerkzaamheden betreffende gebouwgebonden
installaties
• In bezit van diploma EPA-W en/ of EPA-U adviseur
• Relevante werkervaring bij een adviseur of installateur

Competenties
• Communicatief vaardig
• Accuraat
• Klantvriendelijk
• Oplossingsgericht

Woonscan biedt een zeer plezierige werkkring, uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en goede individuele ontplooiingsmogelijkheden. Afhankelijk van kennis en ervaring bieden zij een marktconform salaris en opleidingsmogelijkheden zijn bespreekbaar.

Over deze vacature

Referentie: GV/EK/017
Salaris: n.o.t.k.
Standplaats: Meppel

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
E. Keurhorst
038 - 421 21 18
e.keurhorst@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies