Assistent Accountant

Bedrijfsprofiel

2control Accountants en Adviseurs is een MKB accountants- en advieskantoor met vestigingen in Beilen en Leusden. Daarnaast hebben zij ook agrarische klanten. Zij zijn een accountants- en advieskantoor dat graag samen met de ondernemer naar de toekomst kijkt. Naast het verzorgen van basistaken als het verwerken van de financiële administratie, opstellen van de jaarrekening en indienen van belastingaangiften adviseren zij op diverse expertisegebieden.

Bedrijfscultuur

2control kent ongeveer vijf werknemers die elk hun eigen specialisme en verantwoordelijkheden hebben. Er heerst een informele sfeer waarbij er ruimte is voor eigen initiatief. U krijgt veel zelfstandigheid en vrijheid. Daar waar nodig zal een meer ervaren accountant bijspringen.

Functieomschrijving

In de functie van assistent accountant bent u verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen, verwerkt u de financiële administraties en verzorgt u de aangiftes. Voor deze uitdagende taak zijn wij op zoek naar een assistent accountant die snel zelfstandig kan werken. Enige ervaring is dan ook een pré.

Het accountantskantoor werkt met name met de financiële pakketten SnelStart, Minox, Exact en Twinfield. Voor het samenstellen van de jaarrekeningen gebruikt men Infine. Kennis van deze pakketten is ook zeker welkom, maar geen eis.

Functie-eisen

• HBO werk- en denkniveau;
• Ervaring als assistent accountant is een pré.

Competenties:
• Resultaat- en klantgericht;
• Zelfstandig kunnen werken;
• Loyaal.

Over deze vacature

Referentie: AK/F/04
Salaris: € 33.000
Standplaats: Beilen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
A.Klasens
050 - 526 8884
a.klasens@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies