Projectvoorbereider Veiligheid

Bedrijfsprofiel

Woonscan levert een totaalpakket aan innovatieve dienstverlening gefocust op het rendement van vastgoed. De dienstverlening is van hoge kwaliteit, integer, duurzaam en betrouwbaar. Door het kwalitatieve en flexibele pakket aan diensten haalt de opdrachtgever het beste resultaat. Dit combinerend met de innovatieve denkwijze van Woonscan leidt ertoe dat opdrachtgevers Woonscan kiezen als lange termijnpartner voor integraal vastgoedmanagement.
Vanuit hun hoofdkantoor in Meppel werken zij voor opdrachtgevers in met name Noord- en Midden-Nederland. Op dit moment bestaat hun team uit twintig medewerkers verdeeld over drie afdelingen, Veiligheid & Energieadvies, Vastgoed en Wonen. Woonscan staat voor goede communicatie, projectmatig werken en servicegerichtheid.

Functieomschrijving

Voor de afdeling Veiligheid en Energieadvies zoeken wij een Projectvoorbereider Veiligheid. Woonscan is een specialist op het gebied van veiligheid, energiebesparing en energielabeling van woningen en gebouwen. Als Projectvoorbereider Veiligheid adviseer je klanten over legionellapreventie en energiebesparingen. Je begeleidt installateurs en aannemers bij het uitvoeren van de geadviseerde oplossingen. Als Projectvoorbereider Veiligheid werk je nauw samen met andere afdelingen en geef je energiebesparingsadviezen, voer je conditiemetingen uit aan gebouwgebonden installaties volgens de NEN 2767 methodiek.

Functie-eisen

• Minimaal MBO opleiding installatietechniek
• Ervaring in het ontwerpen en begroten van werktuigbouwkundige
installaties in utiliteitsgebouwen
• Kennis van elektrotechnische installaties.
• Ervaring in het opstellen van EPA-U/ EPA-W en uitvoering van
conditiemetingen is een pré.

Competenties
• Flexibel
• Proactief
• Klantvriendelijk
• Oplossingsgericht

Woonscan biedt een zeer plezierige werkkring, uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en goede individuele ontplooiingsmogelijkheden. Afhankelijk van kennis en ervaring bieden zij een marktconform salaris en opleidingsmogelijkheden zijn bespreekbaar.

Over deze vacature

Referentie: GV/EK/0317
Salaris: n.o.t.k.
Standplaats: Meppel

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
E. Keurhorst
038 - 421 21 18
e.keurhorst@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies