Senior Assistent Accountant Audit & Assurance

Bedrijfsprofiel

Mazars is een internationaal en onafhankelijk accounting en advieskantoor. Bij Mazars start je jouw professionele carrière in een open internationale omgeving, met iedere dag een nieuwe uitdaging. Successen deel je met je team en je krijgt snel de verantwoordelijkheid om je eigen keuzes te maken.

Functieomschrijving

Als Senior Assistant houd je je onder andere bezig met de complexere controlewerkzaamheden bij organisaties binnen de profit (familiebedrijven) en non profit. Als lid van het controleteam lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van de dienstverlening door professioneel én nauwkeurig aan de slag te gaan. Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega’s om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Daarnaast koppel je de bevindingen terug aan de klant, waarmee je invulling geeft aan je maatschappelijke rol en informatieplicht. Verder zal begeleiding en coaching van (junior) assistenten in toenemende mate van je verwacht worden.
Daarnaast onderhoud je contact met andere betrokken disciplines binnen de organisatie en het internationale netwerk. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer, evaluatie en rapportering van controleopdrachten. In deze rol ben je je bewust van de maatschappelijke rol die je vervult binnen dit vakgebied en weet je de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen.

Functie-eisen

• Bezig met de opleiding tot Register Accountant
• Minimaal 3 jaar ervaring op de controlepraktijk

Competenties:
• Ambitieus
• Communicatief vaardig
• Pro actief
• Ondernemend

Headhuntersteam verzorgt namens Mazars de werving & selectieprocedure. De reactietermijn is tot en met 30 oktober 2017. Bij vragen verzoeken wij u om contact op te nemen met Nico Nagelhout, Managing Consultant Finance bij Headhuntersteam, 038-4212118.

Over deze vacature

Referentie: NN.30.17.SAA
Salaris: € 42.000
Standplaats: Apeldoorn

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies