Field Service Engineer

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever Aebi Schmidt(Ash group) ontwikkelt en produceert gladheidbestrijdingsmaterieel ten behoeve van de wereldwijde markt. Daarnaast bewerken zij de verkoop- en serviceorganisatie in de Nederlandse markt met alle producten en diensten uit de Ash group. In Nederland werken circa 240 werknemers.

Bedrijfscultuur

De cultuur binnen het bedrijf is samen te vatten als no-nonsense, open, betrouwbaar en resultaatgericht. Voelt u zich hierdoor aangesproken en maakt u graag onderdeel uit van een organisatie waar klanttevredenheid, samenwerken en eigen initiatief belangrijke begrippen zijn? dan past u bij deze organisatie.

Functieomschrijving

Als Service Engineer werkt u geheel zelfstandig en draagt u zorg voor onderhoud aan gladheidbestrijdingmachines (strooiers, ploegen, sproeiers, vulinstallaties) en het opheffen van storingen, zodat de machines optimaal kunnen blijven draaien en de klanten tevreden zijn. U voert deze werkzaamheden uit op alle mechanische, hydraulische en elektronische onderdelen van de machines.

U kunt incidenteel ingezet worden voor servicewerkzaamheden aan veegmachines of multifunctionele voertuigen. Daarnaast keurt u gladheidsbestrijdingsmachines. Tevens zorgt u voor een correcte administratie, waaronder werkbonnen en magazijnvoorraad, van de servicewerkzaamheden en adviseert u de klanten over vervanging van machines. U vangt verkoopsignalen op van klanten en communiceert deze op een correcte manier naar de Service Manager. Incidenteel stuurt u de inleenkrachten aan. U bent, indien nodig, bereid om ’s avonds en op zon-en feestdagen te werken.

Functie-eisen

Wanneer u voldoet aan het onderstaande profiel komen we graag met u in contact.
• MTS werk en denk niveau
• Kennis van Mechanica, Hydraulica en Elektronica.
• In bezit van een geldig rijbewijs B en/of rijbewijs C is een pré

Competenties:
• Stressbestendig
• Klantvriendelijk
• Flexibel
• Communicatief vaardig

Over deze vacature

Referentie: BB-WTBJ24-FS
Salaris: € 43.000
Standplaats: Utrecht

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Amsterdam
B.Buchi
020 - 638 27 28
b.buchi@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies