Calculator / Werkvoorbereider Bouw

Bedrijfsprofiel

Met een bestaan van ruim 100 jaar is onze opdrachtgever een degelijk en betrouwbaar bouwbedrijf in de regio.

Het bedrijf is gespecialiseerd in renovatie, restauratie en verbouw. Ook is het bedrijf actief in de nieuwbouw en utiliteit. In de loop der jaren heeft het bedrijf een stevige naam opgebouwd in restauratie van historische en monumentale bouwwerken. Het bedrijf heeft een tweetal bedrijven in de regio Friesland. met 13 vaklieden is het bedrijf veelzijdig en betrokken bij de opdrachtgevers. Het streven naar kwaliteit en het verder ontwikkelen van de vakkennis is één van prioriteiten van het bedrijf.

Bedrijfscultuur

De organisaties kenmerkt zich als een hechte en betrokkenheid van de groep is groot. Het team is gericht op betrouwbaarheid en heeft een no-nonsens mentaliteit.

Functieomschrijving

Als calculator/werkvoorbereider bent u voor circa 60 % van uw tijd werkzaam aan calculaties van veelal onderhouds- en restauratieprojecten. Bij de aan u toegewezen projecten verzorgt u tevens de werkvoorbereiding (planning, uittrekken van materialen, meer/minderwerk, bestellen van materialen). Binnen het bedrijfsbureau bent u werkzaam met 3 collega’s die gezamenlijk calculaties en de werkvoorbereiding realiseren. Hoewel onderdeel uitmakend binnen dit team krijgt u uw eigen projecten toegewezen waarvoor u het 1e aanspreekpunt bent.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde MBO/ HBO opleiding Bouwkunde
• U beschikt over enige calculatie en/of werkvoorbereiders ervaring bij voorkeur opgedaan in restauratie en onderhoudsprojecten.
• U bent bekend met geautomatiseerde calculatieprogramma’s (voorkeur vakware of Kraan)

Competenties:
• Nauwkeurig
• Teamspeler
• Communicatief

Over deze vacature

Referentie: PR/B/267
Salaris: € 45.000
Standplaats: Dokkum

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
P. Roorda
058 - 216 15 82
p.roorda@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies