Projectleider Bouwkunde

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever uit Emmen staat al jaren garant voor kennis en ervaring in bouwen in Noord-Nederland. In de loop der jaren is een enorme ervaring opgebouwd in verbouw, renovatie, onderhoud en nieuwbouw. De organisatie telt momenteel 35 medewerkers en zet een gestage groei door.

De organisatie beschikt over de kennis en capaciteit om al in een vroeg stadium van een project mee te denken met opdrachtgevers.

Bedrijfscultuur

Integriteit vormt de basis van handelen, niet alleen tussen medewerkers, maar ook naar relaties en maatschappelijke omgeving. Daarnaast kenmerkt de organisatie zich als hecht en werkt men graag in gezamenlijkheid aan mooie resultaten.

Functieomschrijving

Als projectleider bent u medeverantwoordelijk voor de successen van de projecten van onze opdrachtgever. Hierbij zal u zelfstandig worden ingezet op nieuwbouwprojecten en verbouw en onderhoudsprojecten van veelal de woningbouwprojecten . In deze rol bent u zelfstandig werkzaam en heeft u contact met o.a. de opdrachtgever en onderaannemers en intern afstemming met de uitvoering en de afdeling projectvoorbereiding. Naast de dagelijkse aansturing en financiële bewaking van de projecten zal u bij een eventuele aanvraag ingezet worden voor bouwkundige opnames.

Functie-eisen

- U beschikt over een afgeronde MBO / HBO opleiding Bouwkunde
- U heeft enige werkervaring in de projectbegeleiding van verbouw en of nieuwbouwprojecten
- U bent bij voorkeur woonachtig in de regio Groningen.

Competenties:
- Leidinggevend
- Communicatief
- Teamspeler

Over deze vacature

Referentie: PS/BWC/136
Salaris: €50.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies