Opdrachtleider Controle- en Samenstelpraktijk

Bedrijfsprofiel

SmitsVandenBroek is een full-service accountantskantoor in Weert met ca. 30 medewerkers, dat haar klanten adviseert, ondersteunt en begeleidt op alle gebieden van het ondernemerschap. Zij verlenen diensten op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie, juridische zaken, financieringen en internationaal ondernemen. Kwaliteit, klanttevredenheid en sfeer staan bij hen hoog in het vaandel. Door de omvang van het kantoor zijn de communicatielijnen kort en zijn zij persoonlijk nauw betrokken bij de klanten. SmitsVandenBroek is lid van het SRA en is in het bezit van een vergunning van de AFM voor het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten.

Functieomschrijving

Als Accountant / Opdrachtleider bij SmitsVanDenBroek heeft u een leidinggevende rol in zowel de controlepraktijk als de MKB-praktijk. In de controlepraktijk bent u als Controleleider het eerste aanspreekpunt van de klanten. Tevens stuurt u een klein team van collega’s aan, met wie u nauw samenwerkt, zowel op kantoor als bij de klanten in de regio.

In de MKB-praktijk bent u verantwoordelijk voor een groep klanten. U tekent zelfstandig samenstellingsverklaringen en adviseert uw klanten in overleg met de specialisten van het kantoor.

Gezien de groeiende groep klanten kunt u hier direct mee aan de slag. Daarnaast krijgt u de mogelijkheden om uzelf commercieel te ontplooien. Ten slotte helpt u mee om enkele nieuwe initiatieven, zoals de implementatie van Lean en data-analyse in de praktijk vorm te geven.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie voldoet u aan het volgende profiel:
• Ingeschreven als RA of AA, of u zit daar nog maximaal 2 jaar vanaf.
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
• Affiniteit met automatisering.

Competenties:
• Klantgericht
• Communicatief vaardig
• Daadkrachtig
• Professioneel-kritisch

Over deze vacature

Referentie: JA-2017.08/OPCOSA
Salaris: € 60.000
Standplaats: Weert

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Eindhoven
J. Appeldoorn
040-3030884
j.appeldoorn@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies