Finance Manager

Bedrijfsprofiel

Eska is de wereldmarktleider in de markt voor grafisch karton. Zij produceren uit 100% gerecycled papier karton voor bijvoorbeeld boeken, puzzels en verpakkingen. Met vestigingen in Virginia, Milaan en Barcelona zijn zij een internationaal productiebedrijf.

Bedrijfscultuur

Bij Eska heerst er met zo’n 350 medewerkers een informele sfeer. De werkomgeving kenmerkt zicht als veilig en stimulerend. Door het investeren van tijd en aandacht in de organisatie en het verbeteren van de processen zorgt Eska voor een prettige werkomgeving. Er wordt u een interessante en aantrekkelijke functie geboden met marktconforme arbeidsvoorwaarden en erg veel uitdaging. Het betreft een fulltime dienstverband.

Functieomschrijving

In de functie van Finance Manager bent u verantwoordelijk voor het vastleggen, analyseren, interpreteren en bewaken van de financiële gegevens. Binnen Eska starten er op korte termijn enkele uitdagende projecten waar u als finance manager een rol bij gaat spelen. Hierbij zijn het verder professionaliseren en het verbeteren van de (financiële) applicaties twee belangrijke aspecten. U lokaliseert de oorzaken van knelpunten en bedenkt en implementeert verbeterde procedures.

Daarnaast bewaakt u de kwaliteit van de afdeling. Zo bent u verantwoordelijk voor het juist opstellen van de rapportages en de jaarafsluiting. Hiervoor heeft u contact met de accountant. Binnen de afdeling Finance geeft u leiding aan drie financiële medewerkers in Nederland en onderhoudt het contact met de buitenlandse vestigingen.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO- of WO-opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy;
• Relevante werkervaring met financiële en boekhoudkundige processen, ervaring in een internationale productieomgeving is een pré;
• Affiniteit met ICT en kennis van ERP pakketten;
• U beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Competenties:
• Klant- en resultaatgericht;
• Zelfstandig, stressbestendig en proactief;
• Analytisch;
• Leidinggevende kwaliteiten.

Over deze vacature

Referentie: AK/F/13
Salaris: € 70.000
Standplaats: Sappemeer

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
A.Klasens
050 - 526 8884
a.klasens@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies