(Aankomend) Projectleider/ NEN 2767

Bedrijfsprofiel

Woonscan levert een totaalpakket aan innovatieve dienstverlening gefocust op het rendement van vastgoed. De dienstverlening is van hoge kwaliteit, integer, duurzaam en betrouwbaar. Door het kwalitatieve en flexibele pakket aan diensten haalt de opdrachtgever het beste resultaat. Dit combinerend met de innovatieve denkwijze van Woonscan leidt ertoe dat opdrachtgevers Woonscan kiezen als lange termijnpartner voor integraal vastgoedmanagement.
Vanuit hun hoofdkantoor in Meppel werken zij voor opdrachtgevers in met name Noord- en Midden-Nederland. Op dit moment bestaat hun team uit twintig medewerkers verdeeld over drie afdelingen, Veiligheid & Energieadvies, Vastgoed en Wonen. Woonscan staat voor goede communicatie, projectmatig werken en servicegerichtheid.

Functieomschrijving

Als projectleider/ NEN inspecteur NEN 2767 beoordeel je gebouwen op de huidige conditie en energetische staat. Je voert, zowel in teamverband als zelfstandig, inventarisaties en inspecties uit. In jouw advies komt naar voren welk onderhoud nodig is en/of welke energetische verbeteringen mogelijk zijn. Daarnaast geef je advies over de kosten en werkwijze en weet de prioriteit van werkzaamheden goed in te schatten. Als Projectleider/ NEN Inspecteur 2767 ben je verantwoordelijk voor het opstellen van maatregelplannen om de gebouwen weer in een bepaalde conditie te brengen, zowel energetisch als onderhoudstechnisch. Ook het opstellen van meerjaren onderhoudsplanningen, jaarplannen samen stellen van rapportages behoren tot jouw werkzaamheden. Tevens maak je gunningsvoorstellen en planningen voor de uitvoering en adviseer je over het beheer en verduurzamen van gebouwen. Vanuit jouw functie als projectleider/ NEN Inspecteur bereid en begeleid je renovatie- en onderhoudsprojecten en bewaak je de planning, project budgetten en draag je zorg voor de financiële afhandeling van projecten.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO opleiding HTS
• Afgeronde opleiding NEN 2767 is een pré
• Bij voorkeur ervaring met het uitvoeren van NEN 2767 inspecties
Competenties:
• Flexibel ingesteld i.v.m. flexibele werktijden en werkzaamheden
• Communicatief vaardig in woord en geschrift
• Resultaatgericht
• Collegiaal

Woonscan biedt een zeer plezierige werkkring, uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en goede individuele ontplooiingsmogelijkheden. Afhankelijk van kennis en ervaring bieden zij een marktconform salaris en opleidingsmogelijkheden zijn bespreekbaar.

Over deze vacature

Referentie: GV/Ws17
Salaris: n.o.t.k.
Standplaats: Meppel

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
G. de Vries
038 - 421 21 18
g.devries@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies