Senior Assistent Accountant Controlepraktijk

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevend accountantskantoor met meerdere vestigingen verspreid door het Land. Op het gebied van software en diensteninnovatie spannen zij de kroon en kunnen zij worden gezien als koploper binnen de branche. Hierin spelen de medewerkers een cruciale rol. Dit uit zich in de ruimte die medewerkers krijgen om te participeren in innovatieve projecten en conceptontwikkeling. Kort samengevat is de organisatie te typeren als dynamisch, jong en vernieuwingsgericht.

Functieomschrijving

In de functie van Senior Assistent Accountant RA houdt u zich met name bezig met het uitvoeren van controleopdrachten en het adviseren van klanten. Hierbij signaleert u afwijkingen, legt uw bevindingen vast in aantekeningen en stelt het dossier samen. U zorgt er voor dat de uitvoering van opdrachten binnen budgetten en planning soepel verloopt. Gedurende de uitvoering van de controleopdrachten onderhoudt u veelvuldig contact met de klant. De eindbeoordeling ligt bij de Registeraccountant.

Tevens bent u het aanspreekpunt voor de beginnend assistent accountants, fungeert u als vraagbaak en begeleidt u hen. Daarnaast bent u een sparringpartner voor de Controleleider en heeft u de ambitie om door te groeien naar deze functie. Uw klantenportefeuille is zeer divers en bestaat voornamelijk uit ondernemingen binnen de profit (wettelijke en vrijwillige controles).

Wilt u onderdeel zijn van dit leuke en ambitieuze accountantskantoor? Wilt u direct contact met de klant, werken in uw eigen regio, minder overuren, meer afwisseling in opdrachten en meer persoonlijke aandacht? Dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO Opleiding Accountancy.
• Studerend voor RA, bezig met Master of Post Master.
• +/- twee jaar ervaring in de controlepraktijk.

Over deze vacature

Referentie: PW/F/199
Salaris: € 42.000
Standplaats: Joure

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
P.Wilming
058 - 216 15 82
p.wilming@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies