(Senior) Projectleider Bouwkunde / Civiel

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend ingenieursbureau. In een team van specialisten op het gebied van bouwkunde en infrastructuur wordt er gewerkt aan verscheidene interessante projecten in binnen- en buitenland.

Bedrijfscultuur

De organisatie kenmerkt zich als betrokken en resultaatgericht. Binnen het team worden er continu ideeën en technieken ontwikkeld om de omgeving van de medemens te verbeteren.

Functieomschrijving

Als projectleider adviseert u de opdrachtgever hoe gebouwen en woningen binnen het Groninger gasveld verstrekt kunnen worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van seismische kennis. De projectleider is hierin samen met de lead engineer verantwoordelijk voor alle maatregelen die worden bedacht om het bouwkundig versterken op tijd te vertalen naar toepasbare oplossingen. Deze werkzaamheden doet u in samenwerking met een groot team aan constructeurs, inspecteurs, revit modelleurs en analisten. In gezamenlijkheid werkt u aan een verbeterd veiligheidsgevoel bij de Groningers. Van de projectleider wordt o.a. verwacht dat hij/zij medeverantwoordelijk is voor de gehele cyclus van inspectie tot versterkingsadvies voor diverse locaties. Hij/zij verantwoordelijk is voor de aansturing en coördinatie van de werkzaamheden van verschillende stakeholders en samen met de lead engineer de begeleiding oppakt van de voorbereiding en uitvoering van de verschillende technische analyses. Hierbij coacht en stuurt de projectleider waar nodig en deelt zijn bouwkundige/technische kennis. U levert constante input bij de voortdurende (veiligheid) ontwikkelingen binnen het projectmanagementteam en beheert de tijd, omvang, kwaliteit en prestatie van de diverse projecten.

Functie-eisen

- U beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding Bouwkunde en/of Civiele techniek
- U beschikt over enkele jaren relevante werkervaring als projectleider, bij voorkeur opgedaan bij aannemer, architect of ingenieursbureau.
- U beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Competenties:
- besluitvaardig
- communicatief
- resultaatgericht
- kwaliteitsgericht
- leidinggevend

Over deze vacature

Referentie: PR.2017.09.8.12
Salaris: € 65.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Roorda
050 - 526 88 84
p.roorda@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies