Tekenaar / Constructeur R&D – Oostwoud International

Bedrijfsprofiel

Oostwoud is Specialist in medisch meubilair en toonaangevend producent van garderobe- en postkastsystemen. Met het oog op strenge eisen, ergonomische wensen en dito criteria worden hoogwaardige producten ontwikkeld, toegepast en op locatie geproduceerd.
Werken aan een hoogwaardig product eist inzicht en kennis van de markt en van de behoeften van de opdrachtgevers.

Oostwoud hecht veel waarde aan deze kennis en steekt veel energie in het luisteren naar klanten en het vertalen van hun wensen. Vanuit deze visie heeft Oostwoud de organisatie verdeeld in twee gespecialiseerde divisies. Elke divisie heeft een eigen identiteit en werkt met gespecialiseerde professionals. Mensen die hun markt kennen en dit weten te vertalen naar een productenaanbod dat aansluit op de wensen van vandaag én voor de toekomst.

Bedrijfscultuur

Op informele wijze gaat men met elkaar om en het personeel werkt met een grote zelfstandigheid en heeft veel verantwoordelijkheid. De werkomgeving kenmerkt zich als veilig en stimulerend. Door het investeren van tijd en aandacht in de organisatie en het verbeteren van de processen zorgt Oostwoud voor een prettige werkomgeving.

Functieomschrijving

Als enthousiaste tekenaar/ constructeur bent u onderdeel van een klein en hecht team ontwikkelaars en rapporteert rechtstreeks aan de algemeen directeur. U heeft al ervaring met het programma Creo Elements en heeft grote affiniteit met werktuigkundige gebruiksvoorwerpen. Uw intrinsieke motivatie komt voort uit het succesvol ontwerpen, construeren en optimaliseren van oplossingen op basis van schetsen en ideeën.
Deze schetsen en ideeën weet u vervolgens om te zetten in prototypes en werkt hiervoor nauw samen met verschillende afdelingen. In deze functie geniet u een hoge mate van vrijheid omtrent de eigen invulling en vormgeving van praktische oplossingen.

Functie-eisen

• MBO + richting Werktuigbouwkunde
• Minimaal 1 jaar ervaring als tekenaar/constructeur
• Goede beheersing van Creo elements

Competenties:
• Analytisch en nauwkeurig in het werk
• Ervaring met ontwerp/constructie
• Teamplayer

Over deze vacature

Referentie: PW/W&E 227
Salaris: € 39.000,-
Standplaats: Franeker

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
P.Wilming
058 - 216 15 82
p.wilming@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies