Teamleider MKB

Bedrijfsprofiel

De opdrachtgever betreft een middelgrote accountantsorganisatie met een drietal vestigingen in Overijssel / Gelderland en er werken hier ruim honderd mensen.
De vestigingen zijn overzichtelijk en ruim opgezet en er wordt gewerkt in teams. Men biedt hier een breed scala aan financiele, fiscale en juridische diensten en is tevens lid van de SRA.

Bedrijfscultuur

De cultuur is hier te typeren als ongedwongen en informeel en kent een vrij heldere en platte organisatiestructuur. De klant en de kwaliteit van de dienstverlening staat centraal en men koppelt elke klant zoveel mogelijk aan een vast aanspreekpunt.

Functieomschrijving

Als Teamleider beschikt u over de kennis, ervaring en vaardigheden om als tekenend accountant de eindverantwoording te dragen over complexe jaarrekeningen en begrotingen. Als financieel specialist kunt u de cijfers van bedrijven goed interpreteren en uw klanten aansturen. Daarnaast ziet u verbetermogelijkheden in de processen en draagt u zorg voor het waarborgen van de hoogstaande kwaliteitsmaatstaven.
Intern weet u op een goede wijze gebruik te maken van de kwaliteiten van uw collega’s en levert u een positieve bijdrage aan het team. U geeft sturing aan een team van assistent accountant, bent hierin aanspreekpunt en draagt zorg voor een optimale ontwikkeling en begeleiding van deze medewerkers.
U bent een ervaren adviseur met leidinggevende capaciteiten, welke mee bouwt aan een ijzersterke administratieve dienstverlening richting de klant.

Functie-eisen

• U bent ingeschreven als Accountant AA of RA
• U heeft minimaal 7 jaar werkervaring binnen de accountancy
• U heeft ervaring met mkb klanten
• U heeft werkervaring als leidinggevende

Competenties:
• Leidinggevende capaciteiten
• Klantgericht
• Communicatief vaardig
• Adviesvaardig

Over deze vacature

Referentie: NN.35.TL
Salaris: € 70.000
Standplaats: Eibergen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
N. Nagelhout
038-4212118
n.nagelhout@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies