Calculator Bouwkunde

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever staat al jaren garant voor kennis en ervaring in bouwen. In de loop der jaren is een enorme ervaring opgebouwd in verbouw, renovatie en onderhoud en nieuwbouw. De organisatie telt momenteel 40 medewerkers en zet een gestage groei door.

De organisatie beschikt over de kennis en capaciteit om al in een vroeg stadium van een project mee te denken met opdrachtgevers.

Bedrijfscultuur

Integriteit vormt de basis van handelen, niet alleen tussen medewerkers, maar ook naar relaties en maatschappelijke omgeving. Daarnaast kenmerkt de organisatie zich als hecht en werkt men graag in gezamenlijkheid aan mooie resultaten.

Functieomschrijving

Als calculator bij deze organisatie bent u verantwoordelijk voor de begroting rondom het project. U verzamelt de benodigde informatie zoals verhuurprijzen en kosten van grondstoffen etc. voor het project en maakt op basis hiervan een calculatie. Daarnaast kan u op basis van deze calculaties het management adviseren. Als calculator bent u een goede teamspeler en adviseur van het management. Deze functie kenmerkt zich door de verscheidenheid aan werkzaamheden. Hierbij heeft u o.a. frequent contact met werkvoorbereiders, leveranciers en management.

Functie-eisen

Functie-eisen
• U beschikt voer een afgeronde MBO/HBO opleiding (Bouw)
• U heeft een sterke affiniteit met cijfers
• U bent bekend met geautomatiseerde calculatiesystemen

Competenties
• Nauwkeurig
• Kwaliteitsgericht
• Communicatief
• Zelfstandig

Over deze vacature

Referentie: PS/BWC/104
Salaris: € 40.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies