Projectleider Woningbouw

Bedrijfsprofiel

Woningcorporatie met een stevige vastgoedportefeuille in de regio Friesland. De woningcorporatie heeft als visie om de portefeuille aan te passen aan de huidige tijd. Deze ontwikkeling gebeurt in samenwerking met de directe omgeving voor een optimale ambiance in de woon en leefomgeving.

De dienstverlening geeft ruimte aan duurzaamheid en toekomstbestendigheid. Door de kwaliteit continue te verbeteren streeft de corporatie naar een omvangrijke vastgoedportefeuille met de best betaalbare basis.

Functieomschrijving

Voor deze wooncorporatie zijn wij op zoek naar een Medior Projectleider. In deze functie bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten renovatie, nieuwbouw en planmatig onderhoud. Hierbij managet u de bovengenoemde projecten binnen de vastgestelde kaders. U draagt zorg voor de administratieve afhandeling, oplevering conform de gemaakte afspraken en zorgt ervoor dat de aanbesteding binnen de vastgestelde kaders verloopt. Gedurende de projecten levert u rapportages over de voortgang en bespreekt u dit met de Woonconsulent Projecten en hoofdtaak Dienstverlening. Daarnaast inventariseert u verbeterpunten om het proces te optimaliseren en werkzaamheden efficiënter en effectiever te laten verlopen. Dit alles binnen de geldende wet- en regelgeving.

Functie-eisen

· U beschikt over een MBO of HBO werk- en denkniveau
· U heeft enige jaren ervaring in soortgelijke functie
· U heeft kennis van relevantie wet- en regelgeving.
· U heeft kennis van bouwtechnische regelgeving, bouwvoorschriften en bouwbesluiten.

Competenties
· Leidinggevend
· Resultaatgericht
· Enthousiast
· Analytisch

Over deze vacature

Referentie: JF/B&C/03
Salaris: € 45.000,-
Standplaats: Dokkum

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
J. Feitsma
058 - 216 15 82
j.feitsma@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies