Junior Engineer

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een Europese speler op het gebied van industriële oplossingen: van elektrische en mechanische engineering tot en met industriële automatisering, informatieverwerking en instrumentatie. Met verschillende business units richt het bedrijf zich op oplossingen voor industriële processen in de segmenten non-food en food, farmacie, chemie en energie. Daarnaast worden totaaloplossingen geboden op het gebied van uitbreiding en modernisering van energie distributienetwerken.

Functieomschrijving

Wil je werken in een informele, boeiende werkomgeving waar je volop de gelegenheid krijgt om je te ontwikkelen? Heeft de energietechniek bovendien jouw aandacht?
Namens onze opdrachtgever zoeken wij een Jr Engineer ter uitbreiding van het team in Zwolle.

Als Engineer ben je onderdeel van een projectteam en werk je aan projecten voor met name netwerkbeheerders. Je ontwerpt zowel uitbreiding, vervanging als nieuwbouw van primaire hoogspanningsinstallaties. Dit bevat ook de staalconstructies en aansluitingen van hoogspanningscomponenten. Je berekent en tekent met behulp van AutoCAD, aan de hand van gestelde normen en PvE, draagt zorg voor (detail) begrotingen en het opstellen van bestekken voor montage. Binnen de kaders van de planning, budget en kwaliteitseisen stel je het montagepakket samen voor de uitvoeringswerkzaamheden. Wanneer je actief bent met modificaties van bestaande installaties behoort het verrichten van veldopnames tot de werkzaamheden.

Vanuit jouw rol als Engineer geef je leiding aan tekenaars/constructeurs en onderhou je contacten met de opdrachtgevers binnen de kaders van de functie. Je adviseert, communiceert en stelt je actief op binnen de vakdisciplines.

Functie-eisen

• MBO/ HBO werktuigbouwkunde
• Ervaring is niet vereist, leergierigheid wel
• Affiniteit met aanverwante vakgebieden in de projecten zoals elektrotechniek, energietechniek, civiel en bouwkunde is een pré
• Goede beheersing van één of meerdere CAD programma's

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Teamgericht
• Planmatig
• Accuraat

Over deze vacature

Referentie: BW/40-17/JE
Salaris: € 34.000
Standplaats: Zwolle

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Zwolle
B.Wentink
038-4212118 of 06-38319807
b.wentink@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies