Software Engineer C en C++

Bedrijfsprofiel

Onze internationale opdrachtgever in de techniek ontwikkelt, produceert en verkoopt technische producten voor de kunststofverwerkende industrie.

Bedrijfscultuur

Je werkt binnen een bedrijf waar No-Nonse, Betrokken, Kennis en Betrouwbaar sleutelwoorden zijn. Er heerst een echt wij-cultuur waar eigen initiatief en een kritische blik wordt gewaardeerd. Je gaat een proces in van continue verbetering en doorontwikkeling voor zowel de techniek, processen, cultuur en mens.

Functieomschrijving

Als Software Engineer ga je aan de slag met het ontwikkelen van embedded software door middel van een Linux Operating System met programmeertaal C++ en C. Daarnaast ontwikkel je een PC applicatie (Database/SQL) voor de gebruikers van de systemen die dit bedrijf ontwikkelt. Bovendien ben je naast het ontwikkelen van software ook verantwoordelijk voor het testen van de software. De software engineer maakt deel uit van een klein engineering team. Het betreft een fulltime en vaste baan direct op contract bij onze opdrachtgever.

Functie-eisen

• Afgeronde HBO of TU opleiding Technische Informatica / Computerkunde / Embedded Systems;
• Enkele jaren ervaring in het ontwikkelen van embedded software.
• Kennis van QT ontwikkel omgeving, Embedded software ontwikkeling, Linux (embedded), C, C++ en Regelalgoritmes;

Competenties:
• Zelfstandigheid
• Accuraat
• Teamplayer
• Analytisch vermogen
• Relatiegericht

Wat word je aangeboden?
Zelfstandigheid is het sleutelwoord in deze functie. Er is binnen het bedrijf nog geen software ontwikkeling aanwezig. De software engineer zal grotendeels verantwoordelijk zijn voor het opzetten van deze afdeling binnen het bedrijf. Daar tegenover staat een mooie functie met een grote mate van zelfstandigheid, afwisselende projecten en een informele werksfeer waar persoonlijke initiatieven op prijs worden gesteld. Hiervoor bieden we jou een marktconform salaris en mogelijkheden (begeleiding, opleiding en/of training) om jezelf verder te ontwikkelen.

Over deze vacature

Referentie: PW/W&E/232
Salaris: € 50.000
Standplaats: Sneek

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
P.Wilming
058 - 216 15 82
p.wilming@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies