Gevorderd Assistent Accountant Controlepraktijk

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever betreft een landelijke accountantsorganisatie. Persoonlijke betrokkenheid en passie staan hoog in het vaandel binnen de organisatie. Tevens bieden zij goede mogelijkheden voor medewerkers om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.

Functieomschrijving

Als Gevorderd Assistent Accountant bij dit open, betrokken en vooruitstrevend kantoor gaat u aan de slag met het voorbereiden en opzetten van een controleplan en de bijbehorende voorbereidingsfase onder begeleiding van een Controleleider. Ook voorbereidingen en uitwerkingen van risicoanalyses, het bepalen van de materialiteit / budgetten / urenbegrotingen en het vastleggen en actualiseren van de AO/IC met een daaraan verbonden verbeterplan behoren tot uw taken.

Richting klanten bespreekt u in grote lijnen de gang van zaken, maar nog belangrijker, adviseert ten aanzien van de bevindingen en conclusies. Dit kan betrekking hebben op interim- of subsidiecontroles.

Tenslotte bent heeft u een commerciële insteek en zorgt voor een verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Daarbij let u echter wel op de juiste afstemming van klanten en samenstelling van uw team.

Functie-eisen

• Bezig met de RA studie.
• Minimaal twee jaar ervaring binnen de controlepraktijk.

Competenties:
• Goede contactuele vaardigheden
• Nauwkeurig
• Analytisch
• Vakkundig
• Cliënt- en resultaatgerichte aanpak

Over deze vacature

Referentie: PW/F/196
Salaris: € 42.000
Standplaats: Leeuwarden

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
P.Wilming
058 - 216 15 82
p.wilming@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies