Relatiebeheerder - 32 uur

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een betrouwbaar adres voor het voeren van administraties en fiscale zaken. Dit accountantskantoor heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een professioneel, betrouwbaar, direct en persoonlijk sterke organisatie. Er wordt gewerkt met een klein team, maar er wordt beroep gedaan op een groot aantal specialisten.

Bedrijfscultuur

Informeel, open, ongedwongen. Men is hier geen nummer en iedereen hier staat gelijk aan elkaar. Klanten worden bediend door de relatiebeheerder en partners met in de ondersteuning een Assistent, wat tevens de organisatiestructuur situeert. Hierdoor heeft iedereen een allround functie en vergt dit ook een brede kijk en visie van elke medewerker.

Functieomschrijving

Als Relatiebeheerder bij dit open, informeer en ongedwongen kantoor bouwt u een vertrouwensrelatie op met de een diversiteit aan MKB klanten. U bent voor de klanten het eerste aanspreekpunt en adviseert hen over administratieve, bedrijfseconomische en fiscale zaken. Daarnaast signaleert u actuele ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de klant. Tevens draagt u zorg voor het opstellen, beoordelen en bespreken van jaarrekeningen en coacht u assistent-accountants hierbij. Als relatiebeheerder bent u het gezicht naar buiten en signaleert u mogelijkheden om potentiële klanten aan te brengen.

Functie-eisen

• U beschikt minimaal over een afgeronde opleiding BE/Accountancy en daarnaast ervaring in een soortgelijke functie op een accountantskantoor.
• U bent bereid in hoogtijd 40 uur per week te werken alvorens in rustigere periode tijd voor tijd zodat er gem. 80% per jaar gerealiseerd wordt.
• Softwarematig ervaren in o.a. Unit4 (Audition/FDS) en Accountview.

Competenties:
• Communicatief vaardig
• Commercieel vaardig
• Klant- en servicegerichte houding
• Besluitvaardig
• Stressbestendig
• Teamplayer

Over deze vacature

Referentie: PW/F/194
Salaris: € 48.000
Standplaats: Drachten

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Leeuwarden
P.Wilming
058 - 216 15 82
p.wilming@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies