(Senior) Planner Bouwkunde/Civiel

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend ingenieursbureau. In een team van specialisten op het gebied van bouwkunde en infrastructuur wordt er gewerkt aan verscheidene interessante projecten in binnen- en buitenland.

Bedrijfscultuur

De organisatie kenmerkt zich als betrokken en resultaatgericht. Binnen het team worden er continu ideeën en technieken ontwikkeld om de omgeving van de medemens te verbeteren.

Functieomschrijving

Als projectplanner doet u de planning rondom het verantwoord bouwen in het gebied van de Groninger gasvelden. U denkt doorlopend mee met alle facetten die bij deze evenwichtige baan aan de orde komen. U bent de belangrijkste schakel tussen het team en het management zodat het uiteindelijk resultaat zich tot perfectie ontwikkeld. Er wordt van u verwacht dat u goed in staat bent om het team beter te kunnen laten presteren door in de gaten te houden of targets van projectmanagers en projectleiders gehaald worden. Hierbij houdt u rekening met technische haalbaarheid en de gestelde tijd. Daarnaast zijn coördineren, adviseren en het overbrengen van kennis binnen de bouw u op het lijf geschreven.

Functie-eisen

• U beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding Bouwkunde en/of Civiele techniek
• U beschikt over minimaal 5 jaar ervaring als senior planner, het liefst op gedaan bij een aannemer, architect- of ingenieursbureau.
Competenties:
• Adviserend
• Leidinggevend
• Communicatief
• Stressbestendig
• Besluitvaardig

Over deze vacature

Referentie: PSBWC105
Salaris: € 50.000
Standplaats: Groningen

Solliciteren

Interesse in deze vacature? Stuur ons dan uw sollicitatie met een korte motivatie en actueel CV.

Contact

Headhuntersteam Groningen
P. Sporrel
050 526 88 84
p.sporrel@headhuntersteam.nl

home - inschrijven - contact - login

Copyright © 2017 by Headhuntersteam.nl - Disclaimer Realisatie Hesp Advies